LAVRx Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Lieta tāda, ka es īrēju dzīvokli privāt mājā un mums ir MDSL jo nekas cits nav pieejams. Reāli mēs esam 3 dzīvokļi un caur rūteri mums sadalīts nets uz visiem. Problēma ir tur, ka mūsu jaunais kaiminsh vienkārshi 24/7 kaut ko kopē. Tas nozīmē, ka man nets lago un spēlēs protams ir nepatīkami augsts pings. Man protams ir iespēja izraut visiem vadus kad es kaut ko gribu uzspēlēt, bet kaitina, ka kaimiņi nāk interesēties "NAFIG ESMU IZRĀVIS VINJU NETA VADUS" Mēs ar Teddy spriedām, ka var kaut kā atrubīt portus uz kādu laiku. Respektīvi es gribu spēlēt es atrubiju vinjiem portus lai neko nevarētu vilkt. Teddy kaut ko minēja par mac adreseem kuras var noskaidrot caur rūteri, bet tākā es nekad neesu saskāries ar tādām lietām es īsti nezinu kas jādara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 aizej un iepis sejā. redzēs kā kopēt kko. ja nepalīdz aizej otro reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 Ljoti inteligjents ieteikums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Kas par rūteri? Kāda firmware? To zinot var tikai sākt spriest par iespējām kaut ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 19, 2009 Author Report Share Posted September 19, 2009 http://www.neostore.lv/item/NS-00037579/ Kas ir firmware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Firmare tas ir ķip atjauninājums visādi sūdiņi rūterim Ieej Acces kontorlā varbūt tur ir kkas minēts par MAC adresēm Vispār ar MAC adresēm ir tā,tu ieķeksē MAC adreses un uzliec lai ieķeksētās netiek pie neta,vai arī otrādi Visticamāk ka visu var atrast @ DCHP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now