SkolPro Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 1. Kura vieta ir atrodamas bodzinjas ? 2. ka izvediot portalu 3. ka izveidot kustigus prieksmetus ? kas uz pogas spiediena Sluka vai atveras 4. kadi ir object cipari lai varetu pievinot funkcijas ? Tas pagaidam ari viss ko man vajag zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Negribi pie katra no punkta sīkāk paskaidrot, KĀ TIEŠI TU GRIBI, LAI ARĪ TAS, piemēram, PORTĀLS nostrādātu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mupleyar Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Man ar jautaajumi ir: Es nevaru saprast ka taisiit kustiigus objektus Piemeram gribu lai grieztos vnk apkart uz vietas ( cik saprotu func_rotation vai ka tur ) bet man griezas pa mapi apkaart Un nesaprotu to Path Tool cik saprotu tas ir kustigajam objektam celju taisiit bet nesaprotu kaa... Piemeram gribu uztaisiit sienu kura nogruuz nost vai grieztus kuri saspiezh vai griida kura pabrauc nost... Ja kads sajeedz shito teemu un nav gruuti paliidzeet ludzu uzaiciniet skaipa : edgarik14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Visas tavas stumdamas lietas var uztaisit ar func_door. Man liekas Path Tool izmanto ar func_train... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 1. podziņas: func_button. uztaisi brush un ar ctrl+t pārtaisi par entity 2. portāls: trigger_teleport -> info_telport_destination. Uztaisi brush, ar ctrl+t pārveido uz trigger_telport, target norādi kaut kādu vārdu, pēc tam ar ctrl+e ieliec kartē info_telport_destination un name norādi teleporta target ko pirms tam ierakstīji. 3. kustīgi priekšmeti: ar func_door un func_train. pirmajam vajag mainīt pitch vai yaw, otrajam jāliek path_corner (ar ctrl+e) 4. kādas funckijas? mācies angļu valodu un meklkē pamācības twhl un egir.dk (caur google) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now