Jump to content
GIGN Forum

Weba Skice


n00ke
 Share

Recommended Posts

Pirmkārt, webu gribētos bik daudzkrāsaināku, jo savādāk tā baigi depresīvi. To es itkā ieliku tajā logo. Un par logo - tam vajag būt šaurākam, jo neredzu īpašu jēgu dēļ tās acs, kas aizņem tik daudz vietu (un ir arī ar baigo depresīvo noskaņu). Izvēlnē vienīgi nepieliku sadaļu Blogs, kas būtu sekojis uzreiz pēc Galvenās lapas, tāpēc iedomājaties, ka tas uzrakstiņš tur ir. Bloga sadaļā vajadzētu to figņu, kad var likt plusiņus un mīnusiņus. Blogi ar visvairāk plusiņiem nonāk galvenajā lapā pie populārākajiem blogiem. Kūūl, ne?

Tad vēl neizjūtu pilnīgi nekādu vajadzību pēc tā viedokļa izteikšanas, tāpēc tas pazūd un reklāmas ar visu pārējo pārceļas uz augšu. Tāpat pievienojot zem izvēlnes rindas tos štruntus, kas atradās labajā malā, var atkal pārcelt lielu daļu uz augšu. Vieglāk pārskatāmāk, utt.

Ok, vēl apgreidoju jaunumu izskatu. Tagad izskatās feināk, kā arī no pirmās zilās kolonnas pazūd sadaļa mazliet lasāmvielas, kas pārceļas uz augšu, tieši virs jaunuma. Tas arī laikam viss.

gignweb2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Prieks, ka vismaz kāds cenšas ko darīt... Jo gribās kaut ko jaunu/svaigu/nebijušu... Bet pat īsti nezinas ko tieši... Te vismaz kāds centās piedāvāt savu ideju... Nav jau slikta... Vienīgais man nepatika tās profila pogas.. tās varētu kaut kā citādāk izvietot...

Link to comment
Share on other sites

Ja tur augšā nebūs rakstīti kkaadi viends divi triis utml, bet intresanti blogu virsraksti tad vareetu aiziet....

Moš to mazliet lasaamvielas var suutiit dirst kkur lejaa, jaunums uzmest uz augshu un bloga newsi lai iet labaja pusee, bet ljoti laba ideja to savu control paneli izvietot zem parastaa bara

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...