meniks Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 krch nelaime taada: peedeeja laikaa, man speeleejot cs k-kas saak gljuhot un iisteniibaa smagi ar skiniem. Man cilveecinji citi biezhi ienirst zemee, vai arii saak lidinaaties jaa izkalausaas smiekliigi, bet tas arii notiek tad, kad es shauju. un reaali ne, shauj heada, bet peekshnji heads ir zemaak un vispaar cilveks pazuud, un mani noshauj tukshums nu jaa hitboxs ta itka paliek uz vietas, bet vienalga tizli. tad kad esmu miris arii ar cilvekiem tas notiek skatos un man raada, ka staigaa pa debesiim, vai ienirst zemes dziilees. kaadam ta ir bijis un ka to varettu izlabot p.s. luudzu iztikt bez format c, parinstele CS ( btw es nemaz ta paarinsteleet nevaru jo man ir stiims un tur ta shtelle svadaaka ) p.p.s. konfigaa neko neesu mainijis pedeja laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man tads bija uz no-steam ka cilveki skrien zmeme vai pa debesim ar laiku tas pazuda varbut ta notiks ari ar tervio :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 jaa jaa man ar taads gljuks i pa laikam. Bet reti un vinsh parasti pazuud tad kad mani noshauj kaads pa debesiim skreejeejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man ar ir bijis pa retam tas gljuks ka skraida pa gaisu, a es vinju izmantoju negodiigi , shauju caur kasteem visus nost ( jo redz jau kur vinji apmeeram ir) , tjip mazinshs wallhackinshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 man ar ir bijis pa retam tas gljuks ka skraida pa gaisu, a es vinju izmantoju negodiigi , shauju caur kasteem visus nost ( jo redz jau kur vinji apmeeram ir) , tjip mazinshs wallhackinshs aha!! pats atzinaas! wh paliek wh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now