Jump to content
GIGN Forum

Diablo 3


bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad atkal blizzard ir izlaidis kārtējo info un video par jaunu klasi - monku

traileris

apraksts un paņēmieni @ ingame

Kā arī gameplays

"The sound of bones crunching with each of his strikes mixed with something I could not quite believe: the monk was laughing as he fought. One by one, he dispatched his foes until only one remained."

Nevaru sagaidīt, kad iznāks un varēšu pwnot lanā.

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Battle.net noteikti būs, jo jau 2008. gada blizzconā stāstīja par super apgreidoto battle.net kurā varēs normāls skaits spēlētāju kapāt vienā spēlē, nevis kā d2 max 8( starp citu starcraft relīzi atcēla tikai tāpēc, ka šis jaunais blizzard super matchmeikeris redziet vēl nav gatavs).

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Pēc visa spriežot, prasībām, nevajadzētu būt tik lielām, kā visi domā...

Tā, vēlējos pavēstīt interesentiem, ka beidzot šī brīnuma izstrādātāji ir pamodušies no ziemas miega. Kādēļ? Jo beidzot ir parādījies, kas jauns spēles lapā. Ja kāds vēl nezina, tad lapas adrese ir www.diablo3.com . Ar ko jaunu, tad mūs šoreiz pārsteidz blizzarda komanda. Ar klases atklāšanu. Respektīvi wizzard a.k.a burvis. Blizzards piedāvā noskatīties wizzarda treileri, kā arī atsevišķas burvestības. Brīdinu, tāpēc, ka negribu spoilot tiem, kas negrib redzēt burvestības, tie nemaz neskatās. Tad nu linki: Treilerīts

Dažas no daudzajām burvestībām

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...