Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība Par Nēlūdzu(dont^)


edzii
 Share

Recommended Posts

PTB: Transfering hwan to the Ts

*** hwan killed nick with a headshot from usp ***

PTB: Round ended, checking teams.

hwan died

sawlja : nu ak dievs kapeec shis laasts ir naacis par mani :D

ADMIN Dont^: slay

Saprotu , kad pārmet nevar šaut nost, ja vispār paspēj , bet vispār , kad piemēram citi admini nošaut , kad viņus tieši pārmet uz citu komandu un klāt ir citi admin, viņi viens otru neslejo, bet parastos mirstīgos playerus protams slejo. Kāpēc tā? Paskaidrosiet lūdzu? :lalala:

Link to comment
Share on other sites

Par šo tēmu te ik pa laikam parādās sūdzībveidīgi brīnumi, bet tā arī neviens no augšas nav konkrēti uzrakstījis - drīkst/nedrīkst [vai arī es to būtu palaidis garām?]. Atstāt šo visu tīri tā garastāvokļa ziņā nozīmē turpināt lasīt šāda veida sūdzības arī turpmāk, tā ka varbūt Spamurajs [warn yo] vai Wormonkulis varētu šo lietu piebeigt? :hrmmm:

Link to comment
Share on other sites

Es to suudu uzskatu par bugu, servera nepilniiba! Slejoju neskatoties kas pretii staav! Ja worms nebuutu baigi busy un vareetu to laika intervaalu samazinaat liidz minimumam kad paraadaas kursh ir paarmests, tad shitaadi suudaini topiki vairs nebuutu!

Link to comment
Share on other sites

es pats nekad nešāvu un citus par to slayoju.

tā nedrīkst darīt un tas arī viss. Ir nu gan baigi par ko iespringt un domāt, kā ir pareizi/kā nav. Nekad šajā argumentā tas, kurš būs šāvis citus nost pēc pārmešanas nebūs uzvarētājs.

hwan - ja jau saprati, ka nedrīkst šaut nost, tad nafig šāvi?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...