edzii Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 PTB: Transfering hwan to the Ts *** hwan killed nick with a headshot from usp *** PTB: Round ended, checking teams. hwan died sawlja : nu ak dievs kapeec shis laasts ir naacis par mani ADMIN Dont^: slay Saprotu , kad pārmet nevar šaut nost, ja vispār paspēj , bet vispār , kad piemēram citi admini nošaut , kad viņus tieši pārmet uz citu komandu un klāt ir citi admin, viņi viens otru neslejo, bet parastos mirstīgos playerus protams slejo. Kāpēc tā? Paskaidrosiet lūdzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Tapec ka katrs admins! Rikojas pa situaciju ! Un serveri biju es tikai vienigais admins ! Ja nevari notureties no ta fraga tak nocert sev rokas ! un nespele :P :P un izlas ka katrs dara Te Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 nu es parasti ari adminus slayoju! bet gadas ka nee, gadas ari ka parasto speletaju nenoslayoju! atkarigs no garigaa! edzii, esi nedaudz saprotosaks, un sapratisi ka tas nav forsi sadi shaut nost! un veel anv forshi par sadu sikumu taisit sudzibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Par šo tēmu te ik pa laikam parādās sūdzībveidīgi brīnumi, bet tā arī neviens no augšas nav konkrēti uzrakstījis - drīkst/nedrīkst [vai arī es to būtu palaidis garām?]. Atstāt šo visu tīri tā garastāvokļa ziņā nozīmē turpināt lasīt šāda veida sūdzības arī turpmāk, tā ka varbūt Spamurajs [warn yo] vai Wormonkulis varētu šo lietu piebeigt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Es to suudu uzskatu par bugu, servera nepilniiba! Slejoju neskatoties kas pretii staav! Ja worms nebuutu baigi busy un vareetu to laika intervaalu samazinaat liidz minimumam kad paraadaas kursh ir paarmests, tad shitaadi suudaini topiki vairs nebuutu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 es pats nekad nešāvu un citus par to slayoju. tā nedrīkst darīt un tas arī viss. Ir nu gan baigi par ko iespringt un domāt, kā ir pareizi/kā nav. Nekad šajā argumentā tas, kurš būs šāvis citus nost pēc pārmešanas nebūs uzvarētājs. hwan - ja jau saprati, ka nedrīkst šaut nost, tad nafig šāvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted September 10, 2009 Author Report Share Posted September 10, 2009 Nezinu kāpēc šavu, vienkārši gribējās to fragu dabūt.. (tizli protams izsklausās) Ir tā , kad citi admini reāli nošauj un viņus nenoslejo. Kāpēc gan es nevarētu šaut nost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 (edited) Tapēc, ka tu riskē saņemt slay'u un īsti iemesla to pastrīdēt tev nav, ja nepatik, ka citi admini tā dara vari sūdzēties :] Edited September 10, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted September 11, 2009 Author Report Share Posted September 11, 2009 ā nu ok, viss skaidrs, TOPIC CLOSE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts