Jump to content
GIGN Forum

Palīdziet Izvēlēties Telefonu

el_Moerto
 Share

Recommended Posts

Esmu sācis domāt par jauna telefona iegādi un galīgi nevaru izvēlēties. Pagaidām vienīgais variants ir nokia e75. Prasības nav nekadas īpašās - qwerty tastatūra, wlans, ~200Ls. Ja kādam ir kas labs ko piedāvāt tad lūdzu pamatojiet savu variantu.

Tev obligāti to tastatūru un wlanu? Ja jā, tad sorry. Pilnā qwerty tastatūra ir, tikai skārienjūtīga :D

Bet es ieteiktu tev paņemt LG KP500 vai labāku no tās sērijas, pogu nav, ir tikai touchdisplejs, strādā ideāli, pielāgojas tavu pirkstu lielumam(lol nezināju, ka kaut kas tāds ir iespējams), pērkot biju diez gan skeptiski noskaņots, bet ņēmu dēļ 3 collu ekrāna, kā ir tagad? Man liekas es nekad mūžā vairāk nepirkšu telefonu ar pogām, un pavisam noteikti kad būs pienācis laiks jaunam uzreiz skatīšos LG virzienā, tie mīti, ka LG nav tas, tur gļuko šitas ir laža, viss tur ir kā vajag un vairāk kā vajag. Vienīgais mīnuss ir baterijas darbības laiks, kas varētu būt ilgāks, taču tas ir saprotams, displejs nav no mazajiem, noškām ir mazāki katrā gadijumā.

te būs reviews -

cena zem 100ls - http://www.xp.lv/?lang=lv&p=catalog&am...ils&id=2962

Edited by Epix

tev tāds ir un salūza? Ja nav tad žaunu ciet un būdā, tenku vācele ;)

protams, ja ir kāds daunis, kurš domā, ka displejs ir triecienizturīgs un ar akmeni mēģina izdaudzīt kā rezultātā viņš arī saplīst, tad piedod, atvaino, tā nav telefona vaina, ka lietotājs ir stulbs.

Edited by Epix

Viens ir nolikt LG, bet otrs ir ieteikt ko labāku, tad nu lūdzu lielie runātāji iesakat viņam labāku par tādu cenu.

lago :superlol: smadzenes varbūt, telefons gan nelago, es lietoju, es zinu par ko es runāju.

protams vel nenāks par ļaunu atcerēties, ka telefons nav dators un atcerēties, ko vispār nozīmē vārds telefons.

Edited by Epix

Lol, nu es ar tādu telefonu strādāju jau pēc nedēļas sāka nedaudz gļučīt tačš, tad ielago pats telefons... Draugiem kam bija arī tāds telefons par pusgadu arī viss gļučījās nost. Nu epixam moška trāpījas normāla truba, kas negļuko. Neņem tik personiski, es saku kā ir.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...