Jump to content
GIGN Forum

War3ft

SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

Labdien! Vēlos palūgt xb uz war3.gign.lv . Spēlēju tur ļoti ļoti bieži ( dienā vismaz kādas 3 - 5 h )

ar niku saSman, jo tam bija sakrāts xp bet tagad spēlēšu ar pieregotu niku : SaS^MAN :zhaav:

Tātad kāpēc vajag pravas? Tagad lielie censoņi ļoti grib dabūt xp lielākus levelus un tāpēc lieto palīgierīces (wh, aimbots) un reāli war3 serverī reti ienāk admins kas izbano. Šodien viens čels vispār ar spīdhaku naglajā mauc un pašam jau nezinu kurš levels uzkačāts un tikai pēc apmēram 1h atnāca admins, man bija skaips on tikai nebija adminu ko pasaukt un mIRC nebija uzinstallēts uz pc. Es uzskatu, ka war3 vajag adminus, lai viss notiktos korekti, jo adminu, kas spēlē war3 nav daudz. Apsolos nevārīt nekādus sūdus, banot ja esmu 100% pārliecināts, ieteikt vēl kautko, ko var uzlabot jaunajā serverī, spēlēt ļoti ļoti bieži.

Ar cieņu, SaS^MAN!

Nē, pubā nav. Es parasti spēlēju kautkur dienā vai arī 8 rītā un kādu stundiņu divas vakarā. Tajā laika brīdi ir tādi momenti, kad pat 1h admins neienāk, tad ienāk, iziet. Nu miedzinjsh vakar var teikt visu vakaru atspēlēja. Vienīgais dienā ir tā pašvaki, kad es uzturos, jo daudzi admini ir darbā vai kādā skolā.

Sveiki. Zinu ka daudziem no Jums tas ko es sheit rakstu pilnigi neko nenozime un tiem kam ta ir, talak varat nelasiit. Es domaju ka SaS^MAN's ir pelnijis shiis tiesibas jo sakoties GiGn WAR3 serverim vins ir loti aktivi spelejis un neizraisijis nekadas nepatikshanas vai ko tam lidzigu, vinu pazistu jau kadu laiku un cik esmu ieverojis vins vienmer doma ar galvu pirms dara.

P.S - paldies par Varnu jau ieprieks ;)

Nu, tātad, kas darās war3 sho divu dienu laikā ir ūber. Jā, adminu ir pietiekoši, bet es tā kā dienā neredzu adminus vispār... Nu ir brīži kad ir, ir kad nav. Es domāju, ka es būtu labs palīgs.

p.s - paldies sniedzinj!

Edited by SaS^MAN

tā kā nav jau pirmā reize, kad dzirdu īdēšanu par to, ka serverī nav adminu un ir dahuja čīteri, tad...

request approved

p.s.

ņem vērā, ka ar tiesību iegūšanu līdzi nāk arī atbildība par uzliktajiem baniem... ar to es gribu pateikt, ka neaizmirsti iemest aci laiku pa laikam sūdzību sadaļā :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...