SaS^MAN Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Labdien! Vēlos palūgt xb uz war3.gign.lv . Spēlēju tur ļoti ļoti bieži ( dienā vismaz kādas 3 - 5 h ) ar niku saSman, jo tam bija sakrāts xp bet tagad spēlēšu ar pieregotu niku : SaS^MAN Tātad kāpēc vajag pravas? Tagad lielie censoņi ļoti grib dabūt xp lielākus levelus un tāpēc lieto palīgierīces (wh, aimbots) un reāli war3 serverī reti ienāk admins kas izbano. Šodien viens čels vispār ar spīdhaku naglajā mauc un pašam jau nezinu kurš levels uzkačāts un tikai pēc apmēram 1h atnāca admins, man bija skaips on tikai nebija adminu ko pasaukt un mIRC nebija uzinstallēts uz pc. Es uzskatu, ka war3 vajag adminus, lai viss notiktos korekti, jo adminu, kas spēlē war3 nav daudz. Apsolos nevārīt nekādus sūdus, banot ja esmu 100% pārliecināts, ieteikt vēl kautko, ko var uzlabot jaunajā serverī, spēlēt ļoti ļoti bieži. Ar cieņu, SaS^MAN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 es gan teiktu otradi, visi admini no puba uz war3 parvakusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Nu war3 ir tāda štelle, ka ik pa brīdim tas ir pilns ar accesotajiem un pēc minūtes tur nav neviena. SaS^MAN's jau pats ilgi mauc gignā un ir pazīstams, no manis rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 ja tu apsolies svēti spēlēt uz war3 daudz un ilgi, tad rec, ja nē, tad anti, jo besī, ka man tur lielāko ties vienam jāieved kārtību. reāli, gandrīz katru dienu kāds atrauj banānu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 Jā, es spēlēšu, cik vienilgi varu, kā to daru tagad. vispār pusdienu es pavadu war3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Piekriitu epiitim Visi admini no PUBA parmukushi uz war3 Ariii mani war3 tagad riktigi zazhigajet A tev uz PUB nebija acc? CIk zinu tiem kam uz PUB arii uz war3 acc shancee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 vispār pusdienu es pavadu war3. Forši! Kka neliekas, ka uz war3 trūktu admini :/. Visu laiku ir kāds onlaina,so palieku neitrāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 Nē, pubā nav. Es parasti spēlēju kautkur dienā vai arī 8 rītā un kādu stundiņu divas vakarā. Tajā laika brīdi ir tādi momenti, kad pat 1h admins neienāk, tad ienāk, iziet. Nu miedzinjsh vakar var teikt visu vakaru atspēlēja. Vienīgais dienā ir tā pašvaki, kad es uzturos, jo daudzi admini ir darbā vai kādā skolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 un kuri ir rekomendētāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 Mani rekomendē - Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Sveiki. Zinu ka daudziem no Jums tas ko es sheit rakstu pilnigi neko nenozime un tiem kam ta ir, talak varat nelasiit. Es domaju ka SaS^MAN's ir pelnijis shiis tiesibas jo sakoties GiGn WAR3 serverim vins ir loti aktivi spelejis un neizraisijis nekadas nepatikshanas vai ko tam lidzigu, vinu pazistu jau kadu laiku un cik esmu ieverojis vins vienmer doma ar galvu pirms dara. P.S - paldies par Varnu jau ieprieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 10, 2009 Author Report Share Posted September 10, 2009 (edited) Nu, tātad, kas darās war3 sho divu dienu laikā ir ūber. Jā, adminu ir pietiekoši, bet es tā kā dienā neredzu adminus vispār... Nu ir brīži kad ir, ir kad nav. Es domāju, ka es būtu labs palīgs. p.s - paldies sniedzinj! Edited September 10, 2009 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Viņš tur ir bieži, neko vairāk nezinu, jo pats ieeju tur reti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 tā kā nav jau pirmā reize, kad dzirdu īdēšanu par to, ka serverī nav adminu un ir dahuja čīteri, tad... request approved p.s. ņem vērā, ka ar tiesību iegūšanu līdzi nāk arī atbildība par uzliktajiem baniem... ar to es gribu pateikt, ka neaizmirsti iemest aci laiku pa laikam sūdzību sadaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts