ZnT Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Prasu acc @ pub nekā daudz neteikšu Te jau viss pateikts! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry412200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Nu varзji tomзr uztaisоt jaunu pieteikumu, jo рis te vienkвrрi .... ( nu pats saproti ). Tв jau es dotu konkєetu anti, bet pзdзjв laikв pubв tвds adminu trыkums ir, nu es vienvвrdsakot nezinu. NEITRВLS ar mazu noslieci uz anti. Oi, man gпuko vai arо tu tieрвm nзesi statos? EDIT : Aktivitвtes lоmenis 0 , stundu skaitas - 105 . ANTI. Edited August 30, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Es netaisīju jaunu , jo būtu līdzīgs un domāts ka atkal kopāts . tāpēc šitā . Es jau neprasu neko daudz tikai xkick ! EDIT : http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=8289 RECKUR! EDITED2: šodien un pāris dienas nebūšu aktīvs , jo galīgā dirsā . pēc tam viss labi!!!! EDITED3 : Galīgi piedzēries , negribu sūdus serverī savārīt , tāpēc neeju! EDITED4 : PROTAMS kA PUB`ā !!! Edited August 30, 2009 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Vai tad tu spele PUB'a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Zini kas ir stati? Anti,100h reali var pa menesi savaakt,lidz ar to aktivitate zema Un domaju ka reali tev neko tas nedos,ja buus acc Nenjem ljaunaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 (edited) Es jau neko daudz neprasu!man jau tikai xkick vaig un viss , pārējais ar laiku . Ir daudz ff tāpēc vaig! daudz jau neprasu , bet nu labi kāds TC , pēc laika mēģinašu! NU TAD TU ESI PATS BIJIS KĀDAS 4REIZES ON , CITU VAIRĀK IR REDZĒJUŠI NEKĀ TU! bet TEVI es esmu redzējis! Edited August 30, 2009 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Šī ir jau trešā reize. Ceturtā arī būs, jeb tev tomēr aizies..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Anti,100h reali var pa menesi savaakt,lidz ar to aktivitate zema Un domaju ka reali tev neko tas nedos,ja buus acc Nenjem ljaunaa Nu es vinju redzeju max. 4 reizes pub'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Vienkārši yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts