Fake^ Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Nu es domāju, ka iepazīstināt ar sevi nevajadzēs. Pēdējā laikā esmu izjutis vajadzību pēc bana komandas, jo bieži serverī esmu vienīgais ar tiesībām un tad atliek vien tikai kikot, kā arī būtu labi ja vienkārši varētu vērot visus kamēr esmu beigts. Nu tas ir viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot1k Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 От меня REC, не видел от него Г ! P.S. консультации даже просил в админ чате, но он уже как админ состоялся, так что думаю если только насчет vote можно поспрашивать... Frag"ов побольше тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 REC! Komanda ljoti vajadziiga un domaju, ka fake ar vinju labi tiks galaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Atbalstu Chalis ljoti draudzigs un ar galvu uz pleciem REC RUK RUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 REC viņš ir viens no aktīvākajiem adminiem un pēdējā laikā adminu serverī galīgi nav pietiekoši daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Nu paldies visiem, un ruk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 REC, не видел от него Г ! P.S. консультации даже просил в админ чате, но он уже как админ состоялся, так что думаю если только насчет vote можно поспрашивать... Frag"ов побольше тебе tu vēl vispār spēlē? p.s. fake, pieliku banu uz visiem 3 cs serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts