dulais Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Šodien bija nets pazudis uz vairākām stundām centos tur visādi sataisīt, bet nekā un uzradās nezkāpēc parādījās šitāds kad grib izslēgt datoru. Kā uzlikt atpakaļ veco!! un vēl kad slēdzot datoru iekšā parāda ķipa admina ielogošanos kā to noņemt?? Edited August 26, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Windows XP to var nomainīt CP->User Accounts -> Change the way users log on or off -> Use welcome screen. Nezinu cik daudz tās līdzības ir septītajā win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Vispār tas ir Windows XP tikai sataisīts kā 7. Edit. Paldies tagad iet un vēl viena problēma palaižot FF izmet šitādu esmu pat pārinstalējis FF, bet tāpat tas pats. Edited August 27, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Edit. Paldies tagad iet un vēl viena problēma palaižot FF izmet šitādu esmu pat pārinstalējis FF, bet tāpat tas pats. ctrl+ald+del --> Task manager un uz firefox.exe mouse 2 un END PROCESS !!! tam vajadzetu palidzet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 (edited) Jā, aizmirsu pateikt ka tur nav tā processa. Edit. Es tad nemaz nejautātu kāpēc tādu rāda. Edited August 27, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Manliekas tā problēma ir visiem, man tā parādījās no jaunajām firefox versijām. Es parasti uzspiežu uz firefox tad ok uz firefox ok un uz firefox un viss iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 Var TC problēma atrisināta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now