SlAyeR BoY Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 gribeeju ieinstaleet muweb 0.9 uz xampp. Esmu atblokkeejis visus addonus kurus vajag. Ieeju /localhost/install.php un paraadaas Ceru ka kaads vareesiet paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Tev kaut kas ar php neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHope Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Es tev ieteiktu likt labāk uz AppServ. Man viss gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Izmanto xampp tur ir jau visi tie apache modi klāt kādi ir nepieciešami webam tikai tos vajag aktivizēt caur php.ini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiKachuMaster Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Vispirms izlasi un tad posto... Vins jau izmanto xampp. Nolade citu xampp versiju , ka jau brazer rakstija , kkas ar php.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 prieks muweb lapam appserv suck esmu licis tos optimized un aktivizejis vissu ko vajag ieks php.inbi un nekas negaja pat instalacija neveras vala tapec ieteiktu likt uz xampp muweb uz ta 100% aizies un nekadi zend optimized nav jainstale prieks apatche Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 iesaku likt xampp 1.7.0 tas ir viss labakais uz ta vismaz nav gluki nu es vismaz neesmu pamanijis ka kautkadi gluki butu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now