Hazzer Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Labvakar, nu es te domaaju un nekaadi nevareeju izdomaat, cik tad buutu vajadziigs jaudiigs i nets lai vareetu pieci atkariigie speleet cs'u labi. esmu kautkur dzirdeejis ka pietiek ar stabilu 256 kb/s vienam datoram, bet diezvai ta ir taisniiba - daudzi runa daudzko. vai varetu pietikt ar sho http://lattelecom.lv/majai/internets/internets_123/?service_id=31 Internets 3 izveleejos sho nomalee kur es mitinos nekas stabilaaks nav iespeejams, vismaz cik es zinu. varbuut buutu kaadi citi varianti? p.s. pagaidaam taa ir tikai zinkaariiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 csa datu straume ir 1/pings * 3 * 100 lejupladei un 1/pings * 150 augsupladei. nu apmeram - tobish ~7KB/s leja un 3KB/s augsha pie pinga 30. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 vai sho topiku varetu luudzu izdzeest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now