Jump to content
GIGN Forum

Vai Ir Pieejams


Dievs.
 Share

Recommended Posts

Doma ir abgūt PHP valodu, bet reāli cik es emsu parakņājies pa netu, latviešu valodā nav sakarīgu pamatu PHP valodu abgūšanai.

Tapēc man ir jautājums.

Vai ir kada sakarigs web vai grāmata Latviešu valodā par PHP un ja ir, tad varetu iedot linku vai ari ja ta ir gramata tad kur vinu var iegādaties :)

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, http://w3schools.com/ ir labākais web risinājums. Tā ieteiktu iekš amazon.com pamaklēt php grāmatas, lai gan tajās grāmatās nav nekas tāds, kas nebūtu internetā atrodams, vienīgais +, ka vakaros mierīgi var palasīt, nesēžot pie datora. Ieteiktu arī palasīties pa forumiem ( php.lv/f ), turklāt vislabākais veids kā iemācīties ir praktiski visu darot, tb, veidot kaut ko tādu pēc kā ir vajadzība. Vari pameklēt iekš foruma spam sadaļas, jo šī tēma pāris reizes ir apspriesta.

Pašam ar nesen ienāca prātā nopirkt kādu lasāmu grāmatu par šīm lietām, bet šķiet, ka Latvijas grāmatnīcās tādas lietas nav atrodamas..

EDIT: nopietni, pameklē te jau iekš foruma 'web programmēšana', 'php' vai kaut ko tamlīdzīgu.

EDIT2: Kādēļ vispār vēlies to valodu apgūt? Ar parastu gribēšanu nekas labs nesanāks.

Link to comment
Share on other sites

Es macos par Programētāju. Tiko pabeidzu pirmo kursu. Bet ko tur māca ir kautkādas gadsimtu vecas programēšanas valodas kuras reali nevar pielietot un tas nemaz nav domatas web izstradei (QBasic, Pascal) Zinu zinu ka tas ir pamatu pamats un bez ta nekur.

Bet bet...

Vairak sliecos uz to ka gribu veidot web lapas tapec lasot pa daudziem forumiem un no kursa biedriem (kuri reali jau sis lietas pieprot) sapratu ka ir jabgust php, java, html utt. Izdomaju sakt ar php.

Gribas beidzot pasa rokam uztaisit smuku web un protams funkcionalu, tas laikam ir mans lielakais merkis. Un ja jutisu ka tas iet... Tad jau redzes

Cik zinu web izstradatajs var normalu piki ievakt. Bet protams ja labi pieprot savu arodinu.

naziic

Paldies par info ;)

Jautājums : Vai bij pareizi izvēle sākt ar PHP? Vai naziit ar ko tu ieteiktu sākt? HTML?

Edited by Dievs.
Link to comment
Share on other sites

hah, qbasic bij diezgan interesanti.. :)

Nu skatoties, ko Tu vēlies, ja web izstrādi, tad noteikti jāsāk ar pamatu html, tad css un xhtml.. Tad jau vari sākt skatīties uz php. Un java noteikti būs viens no pēdējiem soļiem.

Par to 'savu webu'. Izdomā, ko vēlies, kas, ko kā un sāc veidot, meklē piemērus kā citi ir programmējuši un mācies no citiem.

Bet vispārīgi, ja nojausma par programmēšanu ir, tad var sākt ar php.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...