Jump to content
GIGN Forum

Skype Sarakstes Admins


Z0NDE
 Share

Recommended Posts

Sevi par tādu uzlikt nevar, vai nu tev ir jābūt publiskā čata (conversation) izveidotājam, vai nu kādam tev jāuzliek fīča Host, to var izdarīt tikai zem 4. skype versijas, jaunajā skypā šādas opcijas nav pieejamas...

Kā jau teicu, ieejot kādā čatā, tu pats sevi par owneri vai hostu uzlikt nevari, vai nu tev jābūt izveidotājam, vai Hostam (Par hostu var uzlikt čata izveidotājs, jeb Creator)

to min0rity, var jau gan, ja esi creators ;) Nezinu kā ar hostu

Nu vai tad tam ir nozīme, vai redz, kurš labojis :) Parasti jau dzēš spamu un jēlības, ja viņam vispār ir prātā kaut ko līdzīgu pub čatam veidot...

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, tad jaunākā skype versija ir 4.1 Kas tur īpašs? No 4.0 versijas vairs nevar izveidot publisko čatu ar adminēšanas iespējām, lai uzliktu read only, un allow to writings, kā arī nav iespējams mainīt čata pamatuzstādījumus.

P.s. zem 4. skype versijas, ar to es domāju tieši, t.i. Līdz 3.9 versijai (iedomājos, ka pārprati teikuma jēgu)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

ja tu esi skaipa čata radītājs, tad tu vari to izdarīt, bet laikam bija jātaisa "start new public chat", kā arī ja tu sāki to otro veida čatu, ieraksti vienkārši /goadmin un tas pārvērtīsies par publisko čatu, kur tu varēsi visus mocīt (ja tu to čatu sāki) un arī varēsi citiem dot tādas pašas privilēģijas. es runāju par veco versiju, man ceturtā versija besī.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...