Z0NDE Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Tātad man vajag sevi uzlikt par sarakstes adminu (tā ka var editot citu rakstīto). So jautājums šāds: kā sevi uzlikt par skype sarakstes adminu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Nevar editot citu rakstīto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Sevi par tādu uzlikt nevar, vai nu tev ir jābūt publiskā čata (conversation) izveidotājam, vai nu kādam tev jāuzliek fīča Host, to var izdarīt tikai zem 4. skype versijas, jaunajā skypā šādas opcijas nav pieejamas... Kā jau teicu, ieejot kādā čatā, tu pats sevi par owneri vai hostu uzlikt nevari, vai nu tev jābūt izveidotājam, vai Hostam (Par hostu var uzlikt čata izveidotājs, jeb Creator) to min0rity, var jau gan, ja esi creators Nezinu kā ar hostu Nu vai tad tam ir nozīme, vai redz, kurš labojis Parasti jau dzēš spamu un jēlības, ja viņam vispār ir prātā kaut ko līdzīgu pub čatam veidot... Edited August 20, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Nu es sapratu, ka viņš vēlas editot parasta čata ziņas. Bet nu tāpat tak redz uzreiz, ka ir labojis tas un tas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Interesanti gan, kāds numurs ir "jaunajai" skaipa versijai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Ja nemaldos, tad jaunākā skype versija ir 4.1 Kas tur īpašs? No 4.0 versijas vairs nevar izveidot publisko čatu ar adminēšanas iespējām, lai uzliktu read only, un allow to writings, kā arī nav iespējams mainīt čata pamatuzstādījumus. P.s. zem 4. skype versijas, ar to es domāju tieši, t.i. Līdz 3.9 versijai (iedomājos, ka pārprati teikuma jēgu) Edited August 20, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z0NDE Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Nu laikam tad jau tas skaitās conversation jo viens čoms sāka editēt manus postus tādēļ pajautāju. paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Versija ir 4.x tātad 4. un kapēc lai nevarētu? https://support.skype.com/faq/FA10042/What-...mands-and-roles Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 ja tu esi skaipa čata radītājs, tad tu vari to izdarīt, bet laikam bija jātaisa "start new public chat", kā arī ja tu sāki to otro veida čatu, ieraksti vienkārši /goadmin un tas pārvērtīsies par publisko čatu, kur tu varēsi visus mocīt (ja tu to čatu sāki) un arī varēsi citiem dot tādas pašas privilēģijas. es runāju par veco versiju, man ceturtā versija besī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now