Opium_doctor Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Sveiki, es jums gribētu pajautāt vai es es varētu dabūt unban!! Bija tā ka mans mazākais brālis arī spēlē cs viņam patīk iet iekšā visādos Lietuviešu ZM serveros un parasti kad ieiet kādā LT ZM serverī tad uz kādas pogas ir uzbindota reklāma un šajā gadījumā tā bija ar manu brāli!! Es pats nezinu kas tur īsti bija rakstīts bet konsolē bija rakstīts šādi : +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 24632 | ADMINS: fuj1tsy | NOBANOTAIS NIKS: N0-MasteR's | NOBANOTAA IP: 78.84.122.66 | IEMESLS: spam | UZLIKTS: 22.07.2009 11:53 | Uzlikts pirms 29 dienam 11 stundam 36 minutem | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/24632 +---------------------------------------------------------- Varētu dabūt unban un apsolu ka mans brālis tā vairāk nedarīs!! Ceru uz sapratni!! Liels paldies jau iepriekš !! P.S Atvainojos ka nebiju atrāk uzrakstījis šo topiku jo sen nebiju cs spēlējis !!! bans.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Bla bla bla...no serijas - "mans mazais bralis" Pasam neliekas smiekligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 kopš kuriem laikiem par Spamu liek perm banu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Kā jau es teicu es nezinu ko viņs tur izdarīja !! Bet laikam jau par to liek Perm!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Pasam neliekas smiekligi? Un kas tur tāds īpašs ?? Ja būtu kaut kādu spamu taisījis tad nebūtu rakstījis šo topiku !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 es neredzu šeit problēmu. Tavs mazais "brālis" ir sataisijis sūdus, tagad tu nāc te kaut ko taisnojies, bet kapēc tu no viņa nepaņem 2,50 un nesamaksā par unbanu? http://www.gign.lv/ban/24632 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 http://www.gign.lv/ban/24632 Domā viņam nauda ir ?? Viņam ir tikai 7 gadi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ?lai paprasa mammai. protams, mēs varam samazināt termiņu, nuuuuu, uz 4 mēnešiem, der?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Velns viņu zin, man jau šķiet, ka ja visa problēma slēpjas 'kreiso' serveru konfiga brīnumos, tad perm bans ir par traku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Atradies te baigais gudrinieks !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 Pilnīgi tev piekrītu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 ?ok, es gudrinieks, tev žēl brāļa vietā samaksāt 2,50ls? Ja man būtu brālis, man tiešām nebūtu žēl samaksāt kaut kādus divus latus... p.s. aizmirsu pateikt, gudrinieki kuri te bļauj "pernamentais ir par traku,ect." Tad varu pateikt, visiem pienāk laiks maksāt par savām kļūdām. Kapēc lai kaut kāds sīcis nevarētu samaksāt 2,50ls par savu daunismu? tobiš - nāciet manā krutajā serverī - krutaisserveris.oo.lv ZM,CSDM, ect mēsliem. Bet tā vietā nāk un stāsta par savu mazo brāli?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 serveris domatu lai speletu, ja grib 4atot vai spamot ir kados 4atos , un ja tavam mazajam bralim 7 gadini cik tad tev 9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Ja esmu uzlicis perm banu par spamu, tad tas nav bijis aiz ļevo konfigu serveriem. Tādi parasti atraujas par manuālu spamošanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opium_doctor Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 Nu skaidrs , bet es pats nezinu par ko tas ir !! Nu laikam tad būs jāmaksā 2.57 , lai varētu spēlēt gign serveros Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GReady Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Izskatas, ka vien busi pats pie vainas, mazais bralis soreiz tevi neizglabs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 beigsi spamot pamuļķi? īstenībā gignā spamot a.k.a. reklamēt serveri(pašu vai cita) nav nekādas jēgas, neviens jau labu laiku neķeras uz tādām reklāmām, ja nu kāds retu retais čalis tikai banu uz pāris stundām un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Nu laikam tad būs jāmaksā 2.57 , lai varētu spēlēt gign serveros laikam gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts