Dont^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Chau! +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | ADMINS: amniijs | IEMESLS: high | Terminsh peec 4 minutem +------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: "high, termins: 4 minutem. Vairak informacijas lasi konsolee!" Kicked :"high, termins: 4 minutem. Vairak informacijas lasi konsole Tik forsha spele bija prosta visus krushiju! Bedigi Izkickoju low playeri(LOW) amnijs kaut ko man vel uzbrauca virsu un pec 1 minutes dabuju sho ! Tik smiekligi! amnij Kas tas bija ? Tu man izbojaji visu speli ! tik bija patikami spelet un krushit jus! Vispar prieshkam tev tiesibas ja tu dari tadus sudus ! (neturu uz tevim lainumu ) Sry all par manu LV valodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Es sadusmojos, jo tu izkikoji hastleru. Viņu bija sasodīti interesanti vērot. Tādus spēlētājus negadās redzēt katru dienu. Es ļoti ceru, ka tevis dēļ viņš nepametīs gignu, jo labprāt vēlreiz redzētu hastleru darbībā. Piedod, ka tā sanāca un izbojāju tev tavu krušīšanas maratonu. Un paldies, ka neturi uz mani lainumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Cik zinu noteikumos ir raxtits,ka admins,adminu nebano un kur nu vel par shadu lietu,kur izkicko citu player un tu delj nepatikas izkicko adminus! pfui pfui nokaunies Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) Un noteikumos nav rakstīts, ka kāds būtu jākicko tikai tāpēc, ka viņam īsti labi nesanāk spēlēt [like hastler], souu... EDIT* Džerij. Edited August 20, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 vajdzēja iglāk banu likt, nav ko te krušīt pa labi, pa kreisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 tad jau Tevi nobanot arī šodein vajadzēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 Tad mes visi verosim ka spele boti(low-playeri!) Un reksim ka vini kustas un shauj pa enemy ! Bet vini, ta sanak ka kave laiku ! Domaju ka vairak tadas fichas nebus ar to kick ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts