Jump to content
GIGN Forum

:) Kas Lasiija Tie Sapratiis

kalbaca
 Share

Recommended Posts

enter shis lielais paarpratums vo shith shodien runaaju ar rockyu jaa vinsh pamatoja kad paziist taadu Devil ~ 2.5gadus atpakalj dziivoja Zolikaa runaa krieviski u.t.t te viss skaidrs es nevienam neko netaisos atvainoties, uztver to ar humora... kr4 nu ir vnk tas ir baigais faks, taada sagadiishanaas nu es nez kur taadu var izraut! Varbuut es uzvedos nepiedieniigi nu tad sry~ paraadiiju sevi kaa muljki nu tas ar sad.gif vnk taadi cilveeki kaa tas devil ko es paziistu vajag... sad.gif

enter shis lielais paarpratums vo shith shodien runaaju ar rockyu jaa vinsh pamatoja kad paziist taadu Devil ~ 2.5gadus atpakalj dziivoja Zolikaa runaa krieviski u.t.t te viss skaidrs es nevienam neko netaisos atvainoties, uztver to ar humora... kr4 nu ir vnk tas ir baigais faks, taada sagadiishanaas nu es nez kur taadu var izraut! Varbuut es uzvedos nepiedieniigi nu tad sry~ paraadiiju sevi kaa muljki nu tas ar sad.gif vnk taadi cilveeki kaa tas devil ko es paziistu vajag... sad.gif

vajag padomaat. Tas arii viss. Panjemt pauzi (neobligaati ar kitkat) un padomaat.

domaaju ka viss skaidrs, ideja uztverta, sho varam aizveert.

ble, kalbaca, nepadodies

man ir skaidra shii sazveerestiiba:

devil uzzvaniija rocky un pateica, lai rocky samelo, un taapeec rocky tev pateca, ka vinjsh zin, ka tas devil, kuru tu zini, nav tas devil, kuru zin vinjsh... Nu tjipa taa...

Taapeec iesaku turpini ciinju par taisniibu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...