kalbaca Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 enter shis lielais paarpratums vo shith shodien runaaju ar rockyu jaa vinsh pamatoja kad paziist taadu Devil ~ 2.5gadus atpakalj dziivoja Zolikaa runaa krieviski u.t.t te viss skaidrs es nevienam neko netaisos atvainoties, uztver to ar humora... kr4 nu ir vnk tas ir baigais faks, taada sagadiishanaas nu es nez kur taadu var izraut! Varbuut es uzvedos nepiedieniigi nu tad sry~ paraadiiju sevi kaa muljki nu tas ar vnk taadi cilveeki kaa tas devil ko es paziistu vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 es to zinaaju, es to jutu. Nekas katram gadaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 nav nekas traks... neviens jau nav miris (es ceru )... devilu ir daudz un ne visi vinji peec buutiibas atbilst sava nicka tulkojumam... Pease Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 hehe tajaa topicaa gan tu shitu saraxtiji, bet atceros kkads paaris nedeeljas apakalj biju iegaajis bik cs'aa shmigaa no riita, peec paaris gadu paartraukuma, tad pret tevi norm respect paraadijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 nu katram gadaas izbesiities un pateikt to ko domaa, tad kad nevajag galvenais izdari secinaajumus un viss buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 enter shis lielais paarpratums vo shith shodien runaaju ar rockyu jaa vinsh pamatoja kad paziist taadu Devil ~ 2.5gadus atpakalj dziivoja Zolikaa runaa krieviski u.t.t te viss skaidrs es nevienam neko netaisos atvainoties, uztver to ar humora... kr4 nu ir vnk tas ir baigais faks, taada sagadiishanaas nu es nez kur taadu var izraut! Varbuut es uzvedos nepiedieniigi nu tad sry~ paraadiiju sevi kaa muljki nu tas ar vnk taadi cilveeki kaa tas devil ko es paziistu vajag... vajag padomaat. Tas arii viss. Panjemt pauzi (neobligaati ar kitkat) un padomaat. domaaju ka viss skaidrs, ideja uztverta, sho varam aizveert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ble, kalbaca, nepadodies man ir skaidra shii sazveerestiiba: devil uzzvaniija rocky un pateica, lai rocky samelo, un taapeec rocky tev pateca, ka vinjsh zin, ka tas devil, kuru tu zini, nav tas devil, kuru zin vinjsh... Nu tjipa taa... Taapeec iesaku turpini ciinju par taisniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts