cntrL Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 Nav tadas. P.S Ja tomer kludos tas tiesam bus kautkas jauns un nedzirdets prieks manis ka ir kautkada faking programma kas visu netu dod vienam procesam. Un kad spele cs izsledz skype, un kas tad taja laiak kad tu spele cs vel patere interneta resursus, NEVIENS?! Izdari pats secinajumus. Nē nu tu mani par muļki uzskati man vispār pat skype kompī nav vienīgais kas man vislaik ir ieslegts ir mIRC bet tas jau necik nerij neta vai ne ? Bet man liekas ka bij kkur tāda programa kur var regulēt to visu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Nav taču tādas programmas. Ja pienāk internts tik cik pienāk, tad lielāku viņu dabūt nevar. Pings jau arī var būt, ja sūdīgāks kompis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 Tad sanāk ka man kompis naktīs strāda labi pa dienu slikti :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 mlad, prosto pa dienu ir vairāk noslogots neta tīkls, jo vairāk cilvēku to lieto. Pa nakti cilvēki internetu nelieto, tāpēc tad tev nets ir ok. Man ir pilnīgi tas pats un nākas vien samierināties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 :lol: Tas bija domats pec manam domam taa ---> pa dienu tieshi tavu provaideru izmanto vairak lietotaju nekaa pa vakariem... man ari bija ada proba... MINEESHU... tev ir viena ip uz visu miestu ?! Ja atbilde ir pozitiiva, tad vnk pa dienu internetaa vairak cilveku nekaa vakaraa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 MINEESHU... tev ir viena ip uz visu miestu ?! Ja atbilde ir pozitiiva, tad vnk pa dienu internetaa vairak cilveku nekaa vakaraa !!! Tieshi taa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Nu tad jau kādi vēl jautājumi?! Viens ieslēdz torrentu un visiem lago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) MINEESHU... tev ir viena ip uz visu miestu ?! Ja atbilde ir pozitiiva, tad vnk pa dienu internetaa vairak cilveku nekaa vakaraa !!! Nevajag nemaz ip but vienadai pietiek ar to ka visam miestam ir viens provaideirs kurs vienkarsi dienas laika ir pieteiekami parslogots lai tavs internet atrums un ne tikai tavs klutu manami lenaks. Karoch man ir Reli man vis itka kartiba, nets apmierina (CS TF2 pings 10-30) bet dzareiz uz vakar pusi internets ir loti parslogots un manami lago. Tur neko nevar darit. Besi tas ka sadam netam ir nesamerigi augsta cena. Bet ta ka mana puses vienigais kas piedava netu ir Lattelecom tad citas izveles nav.Bet cik zinu ivniem ir ari 10mb nets, ta dir doma nemt to. Tad vispar nekadam problemam nebutu jabut ari vakara. Omg Kad so temu slegs. Edited August 19, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cntrL Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 Varat slēgt ciet Atradu problēmu kkāds auns bija ieraxtijis rate 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Atradu problēmu kkāds auns bija ieraxtijis rate 25 Ha ha Ar to vajadzēja sākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 (edited) varī pamēģināt reitus cs'ā samazināt... tas arī samazina pingu... bet šaušana kļūs draņķīgāka Edit: neizlasīju iepriekšējos postus Edited August 20, 2009 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 maksāju 15 ls kopā ar telefonu, un vnk nets sūkā ... lattelekoms. nu tādā gadijumā tu esi totāls zābaks,pieslēdz Lattelecom Optisko risinājumu,ja tu vispār vari "100mb download,100 upload " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now