nusun Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Sveiki. Es esmu iesacejs saja visa mapju veidosana. Velejos pajautat ka lai dabuju tumsu karti? Es taisu ZM mapi. Bet man vina ir gaisa. Ka dabut to tumsu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 ZM plugini paši uzstāda kartes apgaismojumu (respektīvi to, cik tumša tā būs), tāpēc tev nevajadzētu par to uztraukties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 tur jau tas joks ka ne Man mape tik un ta ir gaisa. Tapat ka ZM_TOWER4. Cik lasiju tad itka esot LEAK, es 1 atradu. Izlaboju, bet tapat nekas nemainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Nē? Kā tad tādās defaultajās kartēs kā, piemēram, de_dust2 vai de_nuke tiek uzlikta tumsa ? Plugins to dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 es vakar liku. Meginajam uz 2 serveriem. Neviens no viniem nedod tumsu. Man skiet ka tas ir del LEAK. Vari pateikt ka vinus atrast? Nav kaut kads tools vai kas tads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Uzmanība un pacietība. Ja tās divas lietas nepalīdz, tad Load pointfile un vadies pēc līnijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 Par to pointfile. Es vinu iesledzu un izskatas itka man butu mape sakepata. Pamacibas un visur rakstits seko linijam. Kaut ka tizli. Var man isti apskaidrot?? Kas ta pa fignu un kam tur vispar butu isti japaradas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Skaties tur, kur viņas vairāk paliek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Tev Fullbright vai arī saule rada to gaismu? Ja saule tad light_environment propertijos nomaini krāsu uz 50 50 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusun Posted August 16, 2009 Author Report Share Posted August 16, 2009 Man fullbright. Pagaidam paldies dzeki par palidzibu. Petot tas linijas un visu ap vinam sapratu kas isti ir tas leak. un... Saku noverst to visu. Izradas man vinu ir daudz Ja bus vel kadas problemas tad sito temu celsu augsa bet pagaidam paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now