Endijs_Dzerkalis Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Es uzliku Win 7, bet man uz WIN 7 neinstalējās Daemon tools. SAka, RR PC un tad turpināsies installing, bet kad rr pc, tad tāpatās saka rrpc, lai turpinātu. Vienvārd sakot - nevaru ieinstalēt dameon tool,s jo vislaik ir jārestartē PC. Labi, meklēju citas līdžigas progas Daemon tools. Alcohol 120% neinstalējas, kaut kāds Virtual CLONE arī nē. Tagad jautājums, kura programma ar ko var atvērt un instalēt .iso failus uz WIN 7. Paldies, ceru, ka p-alīdzēsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 PowerISO un, ja kas, Daemon tools pēdējo versiju es caur compabilty mode uzinstalēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 MagicISO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Virtual CloneDrive - nezinu kāpēc agrāk uz xp šo nelietoju. Vairs Daemon neinteresē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Daemon Tools 4.3.0.4 lite. Šo pats lietoju uz 7, pēc restarta normāli instalējas tālāk. Edited August 14, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Tad jājautā, kāda versija ir tavam win 7? Tāpēc, ka tāda problēma bija zināma sākotnējām win 7 relīzēm, taču diez gan ātri tika izlabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Aizgāja quickaim daemon tools. Paldies Var clockot Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Pirms nav aiztaisīts topiks pateikšu vienu lietu. Atvērt .iso failu, lai kko ieinstalētu, var arī caur WinRAR. Ar šito tu vari vnk atvērt vaļā to .iso failu tāpat, kā .zip vai .rar failu. Bet ja tev vajag viņu ielikt kā disku, tad gan šitas variants nederēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now