Traffic Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Ja ir kaads izpaliidziigs tad luudzu atsuutat man uz e-pastu cs speletaju originalos skinu! c:/programfiles/valve/cstrike/models/player.... taatad man vaidziigas shiis mapiites kas atrodas direktorijaa ko noraadiiju! Urban, arctic, terror ,guerilla, leet!!!! luudzu kaads atsuutat. Jo pat parinstalejot cs man palika vecie skini kurus es nokacaaju! e-pasts [email protected] Edited August 2, 2005 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Izdzēs tos un pārinstalē vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Defaultos vari atgūt pārinstalējot vai arī pārkopējot no normāla CS'a. Vēl varu ietekt nopumpēt high fps models - ne ar ko īpaši neatšķiras no parastajiem. Velkam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 a ja vajag parastos tad ieej dc++ dodu 100% ka kadam ir nošērota cs direktorija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Manlieks , ka normaali ar steam , models direktorijaa atrodas tikai pasha ieliktie skini, paareejo tur nemaz nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Manlieks , ka normaali ar steam , models direktorijaa atrodas tikai pasha ieliktie skini, paareejo tur nemaz nav ! dream, DIEMZHEEL te ir ljoti maz cilveeku kas ar stiimu spele taka mees ( cilveki kuri ir spele orgjinalo ) varem te par k-kadam direktorijam nerunat jo tie ( kuriem ir nosteam cs) te ir smaga vairakuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Defaultos vari atgūt pārinstalējot vai arī pārkopējot no normāla CS'a. Vēl varu ietekt nopumpēt high fps models - ne ar ko īpaši neatšķiras no parastajiem. Velkam te Tie skini nau greizi? nau taa ka piemeram sauj kaajaa a nekaa nau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ta ka ieshauj kaja nav asinju vai ka ? un ta laikam ir jabut, jo tie ir high fps skini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ta ka ieshauj kaja nav asinju vai ka ? un ta laikam ir jabut, jo tie ir high fps skini nee taa ka sauj kaajaa , bet netraapa neviena lode, lai gan pats redzi ka tu traapi... nu shitie skini nav sadirsit peec idejas, bet vislaabaak tomeer ir orginal izmantot , ja negribi gljukus... un neraxti neko pas shito peedeejo textu , ja man buutu tie original skini atsuutiitu vinus tev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 skini neko nemaina!!! visu jau izsaka hitboxi, un tos tu nekadies izmainit nevari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 es nokacaaju tos skinu un vini ir originaalie:DD pilniigi taadi pasi neredzu atskiriibu! mos ne tie! un man pirms tam ari bij knife vietaa tadi cimdi ar asmeniem ka no X-men! bet tagad ir atpakal knife! P.S. kad man visi skni bij orginaali iznemot logo man gaaja amxx bet kaa nomainiiju skinu paraadiija erroru! Tas ko izsaka? 2 reiz parinstaleju bet neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 un ar ko tie parastie askini atskiras no high fps? kas tur labaaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 a nee iraudziiju atskiriibu:DD bec teerpa nekadas atskiriibas bet vini ir biku greizi CT 2 vai 3 bija daudz resnaaki:DD bet teroori kaulainaaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 atrodi edit pogu un smadzenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 skini neko nemaina!!! visu jau izsaka hitboxi, un tos tu nekadies izmainit nevari Tikai hitboxi ir +/- pēc parastajiem modeļiem. Uzliec kaut kādu kreiso un šauj "galvā", a hitboxam īstenībā garām. Tur tas āķis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nu ja tas gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 un ar ko tie parastie askini atskiras no high fps? kas tur labaaks? Pieej tuvāk kādam citam playeram tad redzēsi. Viņiem kontūras bik izceļas, nav tik precīzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now