Haiduk Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 dodiet man acc full version , lai varu buut krutaax par jums, durakiem!! ganu puika, 20gadi, daudzos klanos esmu bijis... 1 bija {CowBoy} Tiesiibas gribu, lai attiiriitu krutaako serveri LV (GiGn) no taadiem, kam teemeklis visu laiku kustaas..... esmu redzeejis biezji taadus serverii.... dro6i varu teikt ka visiem kustaas vinnss..... luudzu pie6kjiriet man visu acc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 tev arii forumaa vajag banu p.s. tavi joki nav smiekliigi. peace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 piedāvāju 7 dienu atslābuma periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 kamon, macho, tev mamma nemaacija, ka par slimiem cilveekiem nesmejaas (impotence tachu muusdienaas arii skaitaas slimiiba) ?? dzhekam tachu jau taa ir muuzhiigs atslaabums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts