joks Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Šī nav reklama.Veršos pie jums "gudrajiem un zinošajiem" cilvekiem veloties pieverst jus agony projektam.Mums ir nepieciešams cilvēks "koderis" kuram ir gudra galva un kurš vēlas palidzēt.Vairāk par to pa skype-asmens348 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) Baigais slinkums man tur iet un tev k-ko rakstīt, pastāsti kas tur vispār notiek un cik ilgi, uz kādiem dzelžiem utt, kādi plāni nākotnē. Lai cilvēki zin ar ko rēķināties, pirms raksta tev skype. Edited August 5, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Nū mums projekts ir diezgan labi atīstījies.Uz kastes stāv 5 serveri pub,war3,dr,zm,kz.Projekts pastāv jau 2 mēnešus un 10 dienas.Plānos mums ir uzcelt vel csdm un gg serveri.Tf2 serveri,un maybe ari zps.Pēc tā visa jau skatīs ko vel cilvēki vēlēsies.Pats es neesmu galvenais tapēc nevaru jums nosaukt kastes parametrus.Adminēju visos 5cos serveros.Esmu interaktīvs .Un starp citu ry.Man tevi ieteica Jancis ka tu mums varētu palīdzēt ar 47/48 protcola fignu.Teica lai meklē tevi chill bet tu tur pedejo reizi biji 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Es chilā vispār nēesmu. Un kas ir Jancis? Iedod pa pm linku, iespējas spēšu ko līdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts