GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Ak dievs,es esmu akls Jaunēkli,cik tev gadu? Varēji tač nolikt A kategoriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Jaunēkli,cik tev gadu? Varēji tač nolikt A kategoriju Tu to man? LOL man vel garazha R6 '03 metajas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Varēji par to runāt labāk ,eu paga? R6 ? 600kubīgā versija ? kura gada vsp? Tirgot negribi? Protams ar kkādām atlaidēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) tā tiesību padarīšana ir sūds. man tagat būs B kategorija. bet lai brauktu savu Javu (1964g. 2 taktu 350 cc ) man jāgaida 21...bļad agrāk ar viņām 12 gādīgie braukāja. P.S beef..par raketi vai par raķeti pārvērtīsi? Edited August 6, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 man tagat būs B kategorija. bet lai brauktu savu Javu (1964g. 2 taktu 350 cc ) man jāgaida 21...bļad agrāk ar viņām 12 gādīgie braukāja. pa krūmiem Eu,un jā es manliekas drīz miršu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nu tjipa varetu notirgot! Tikai bisku apskrapetas plastmasas un izputejs noluza un lai izietu TA vajag ari riepas jaunas uzmest, jo iepriekhsejas trase novilku un ari ramim metinajuma shuve neglita butu jauztaisa smukaka! BEt par atlaidem varam runat un nobraukums neliels pie 11k! 2003 gada limited edition. Bet tur nav ko par to moci runat. Tur nekas interesants nav. Toties shita 250cc 2taktu rakete ir kaut kas pilnigi kruts un kad bushu BEIDZOT astaisijis, tad vareshu normali shkjaidit bikerniekos! ) BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Ahh shit,tad nav tik cerīgi edit: es te uz kko sāku cerēt Edited August 6, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Eu,un jā es manliekas drīz miršu lūdzu sāc nomirt. es savos 12/13/14 gados diendienā gāzu otro minsku (125cc laikam) un bija par īsu. javas arī tika lietotas, un nekādi krūmi nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 lūdzu sāc nomirt. es savos 12/13/14 gados diendienā gāzu otro minsku (125cc laikam) un bija par īsu. javas arī tika lietotas, un nekādi krūmi nebija. Vēlāk. Un pa krūmiem ir domāts - hu* tu satiksmē ar viņu piedalījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Kas nav ceriigi? Izputeju tieshi kruta var tagad slipon uztaisit krutu realu megafonu ko ari laikam darishu, bet uz TA aiznemties no kada drauga un atri uzmest virsu. Rami atri janonem baka un japieslipe vai jauzmet virsu karbona tadi vacinji, lai nevar redzet. Un riepas. .. riepas tapat vajag mainit biezhi, bet var pakert par 300EUR looti looti labas riepas no vacijas reali iesaku pireli super corsa mikstas, bet nu tikai tas, ka pa sezonu nobraucu lisas. Un trase jau daudz es nevilku. Tur kartingu un tur jau rpm mazi un tikai kadas 5h kopa. Lielaja man vispar miziens negribu nomirt!: ) Beefs EDIT: blja tas suds 400cc 84 gada nu tur bus zhopa. Vinsjh laika 4 taktu es pat nbegribetu merit kompresiju. Jauda vinjam kadi 20hp MAYBE! FUUUIII! un neglits ari... :/ Edited August 6, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) Izputeju tieshi kruta var tagad slipon uztaisit krutu realu megafonu ko ari laikam darishu, bet uz TA aiznemties no kada drauga un atri uzmest virsu. Rami atri janonem baka un japieslipe vai jauzmet virsu karbona tadi vacinji, lai nevar redzet. Un riepas. .. riepas tapat vajag mainit biezhi, bet var pakert par 300EUR looti looti labas riepas no vacijas reali iesaku pireli super corsa mikstas, bet nu tikai tas, ka pa sezonu nobraucu lisas. Un trase jau daudz es nevilku. Tur kartingu un tur jau rpm mazi un tikai kadas 5h kopa. Lielaja man vispar miziens negribu nomirt!: ) Beefs Nu tā,cerība maza jāņemās jātehniķo,man bija cerība uz gatavu moci kuram vēl TA kādu laiku turās..tas tā ,bet laikam jau atradu moci,zvērīgu arī ar 250cc rīt laikam braukšu skatīties. Lābir Beef,nomet vēl kādu ziņu par to moci,i'm off Edited August 6, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nu ko man rakstit. Frontali nesmu vinju noskilis, bet ta esmu kadas 3x uz sana nolicis. Pedejaja reize ari kaut ka neveiksmigi nokrita vai ari vedot, bet viena shuve atleca valja ramim. Toreiz ari aizsluca uz sana un sachakareja generatoram vacinju un generatoru, tapec tos nacas nomainit. Nebija gan dargi - ebajs rulee! Bija ari izputejam viens tas suds ieluzis (biju nopircis jaunu izputeju ebaja)... vilku uz 220 un peksni dzirdu, ka sklajak paliek. Skatos - izputejs pazudis. Mekelt nebutu reali, jo jau baigo gabalu paspeju aizvilkt! Varbut prieksheja riepa vel ir ok, neesmu drosh. Vispar prieksheja ir UBER laba riepa pie asfalta vienakrshi pielimeja. Aizmugureja ari tik pat laba, tomer nodila un vidu par daudz taka aizmugureja tochna ir janomaina. Man liekas, ari prieksheja. Kede un zobrats vel chiki piki. Jauda zajebis pirmaja normali bez sajuga iet rata, otraja gan isti negrib! Smags esmu! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Ko tu savadak atceries? Pirmaja pie 6-7k rpm deguns gaja augsha loti labi. Ja baka bija tukshaka, tad pat ta strauji. Otraja jaudas sak pietrukt.. Pie tukshas bakas ap 10k mazliet gaja uz augshu, bet ja normali gribetu pacelt, tad sajugs jaizmanto. Jaadzist, ka to es isti nebiju pieshavies darit! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 1maja lidz kadiem 105 iet, otraja laikam bija 130 - 140, tad 170, 210, 230 un 250 Jap, es noteikti metu 1maja un tad dziesma laidu. Man jau patik dzivot augstajos apgriezienos - forshi jauda un kontrole par moci uzreizu. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now