GooD`MeN Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pilnaa darbiibaa gan nee,jo shodien S.Valters un vel dazhi piemeram nespeles nemaz Un Zviedri arii nebus tas pretinieks pret kuru kaut ko spriest Gaidu nakamo nedelju dueli ar Leishiem,vot tur buus jau sishanaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Atkarībā, cik punkti jāgūst. Ja ir 3, tad Janičenokam vai Blūmam, bet ja 2 punkti, tad Šķēlem (labs caurgājiens) vai arī Biedram, jo viņu tā reāli ir ļoti grūti apturēt bez foula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Un Zviedri arii nebus tas pretinieks pret kuru kaut ko spriest Gaidu nakamo nedelju dueli ar Leishiem,vot tur buus jau sishanaas vakar taksh Sandis speleja pec 1/4 minuteem 19:12.. nu tagad iet aizslegta spele Edited August 7, 2009 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Vopshem Kambis normali nokalbasiijis man patiik BUs labi es ticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted August 9, 2009 Author Report Share Posted August 9, 2009 man patiik BUs labi es ticu ta jau ir tikai 2aa spele.... gan jau saspelesies un speles vel labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 musejie normali ar leishiem kapaa 38:32 peec 1maaa puslaika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 beigas bija vienkarsi drausmigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Spele bija pa pirmo Nedaudz nepaveicaas,bet taa jau viss bija super man patikaas Rigaa ceriiibas ir labas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Izskatijās, ka Latvija dara visu, lai zaudētu Lietuvai, lol. Visvairāk iepriecina Kambalas spēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Visvairāk iepriecina Kambalas spēle. Man jo iipashi pie sirds iet KAMBALAS helikoptera kombinaacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Hey Yo! Klau, gribēju apvaicāties par biļešu vietām. Ja pirkšu pa 5ls biļeti, tad būs iespējas normālā vietā apsēsties? Negribās dirnēt kaut kur stūrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Kambala vienk ka traktors zem groza kapa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Klau, gribēju apvaicāties par biļešu vietām. Ja pirkšu pa 5ls biļeti, tad būs iespējas normālā vietā apsēsties? Negribās dirnēt kaut kur stūrī Neņemot vērā faktu, ka arēnā nav "stūru", arī, ja pirksi biļeti par 5ls, spēle būs skatāma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Klau, gribēju apvaicāties par biļešu vietām. Ja pirkšu pa 5ls biļeti, tad būs iespējas normālā vietā apsēsties? Negribās dirnēt kaut kur stūrī labak ir noziedot 7 ls un skatities turpat blakus laukumam http://shop.piletilevi.ee/plevi/upload/areena_new.jpg - rekur arenas bilde. man pasam sodienai biletes ir pa 7 latiem tiesi preti benkim, 106. sektora Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Shodien totalizatoraa Latvija ir favorites lomaa 1,70 pret 2,10 uz Lietuvu Uzmetiishu uz lietuvu droshi,lai gana ceru un zinu ka LV noraus jumtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Faaaast, sencis dabūja 2 vip ložas biļetes (kur garšīgs ēdiens un bulciņas par brīvu) un so, man līdz 18:00 ir jāatrod kāds, un jāiet ar viņu, viens negribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Spēle vienkārši ideāla, Kambala domāju, mierīgi iznestu purnu tam pidaram Lietuvietim kleizam , ko lai saka, grieķi būs stipri pretinieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Spele pa pirmo! kleize ljoti labi spele, var redzet ka ir daudzus limenjus augstaks neka biedrinjs! Kambala vienk prieks par vinnju! tiesham malacis + mazais valteris aduhajet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Arena atmosfera bija superiga prieks par uzvaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Bija prieks skatiities ka arena ir parpildita Spele ariii no -10 panjemt tadaas beigaas skaistuliitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Kādus daudzus līmeņus? Kā vispār var salīdzināt divus dažādu pozīciju spēlētājus? Fufelis kaut kāds... Runājot par spēli - pa pirmo. Nebūtu Kambis - būtu sūdīgi, tieši tāds spēlētājs mums pietrūka - kurš var paņemt spēli uz sevi, kad komanda ir mīnusos, iepuhņīt pretiniekam ar elkoni un uzkurināt publiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 bezbiksi! es jau nemeginu salidzinat , bet to ko es biju gaidijis no biedrinja nevar sagaidit! Biedrinjs defence zbis , bet leishi kad biedrinjs laukuma no distances hujari. Bet uzbrukuma biedrins sogad nekadas brinumus nerada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted August 15, 2009 Author Report Share Posted August 15, 2009 Kambis labs Luzuma punkts, manuprat, bija tad, kad vinsh ar elkoni Jankunam iemauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Spēle bija ahujennnnnnnnāā. Arēnā tādas emocijas valdīja. Par KK, citēšu 32kg: Prieks par Kambalas vertaļotiem, dubults prieks, ka viņš ir mūsējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Jā kambala uztaisīja lietuviešiem lūzumpunktu,un tas arī palīdzēja mums vinēt... ē btw. kāds zin kā sauc to dziesmu kad latvieši nāca laukumā nu ķipa tur bija tāds mazs gabaliņš no dziesmas ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now