Bezbiksis Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Nezinu gan, es piekriitu Miedzinjam. Gan domu zinjaa, gan arii taapeec, ka gribu, lai VC dabuun beidzot gredzenu. Katraa zinjaa, austrumu konferences buus ljoti interesants un kvalitatiivs. Kad Bostona aizpagaashsezon dabuuja gredzenus, tad mans favoriits bija RayRay, jo vinjsh liidz tam briidim arii nebija dabuujis gredzenu. Shoreiz velku paraleeles un ceru uz VC un Orlando. LA jau paaraak daudz to gredzenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Es labāk gribētu, lai Hills no Suns iegūst gredzenu, jo šī ir pirmā reize viņa karjerā, kad ir ticis līdz otrajai kārtai un to arī pārvarējis. Vienīgi neredzu variantus Fīniksai pret LA vai Magic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Nezinu kāpēc, bet man vienmēr ir patikušas dominējošās komandas un patīk, kad viņas bez variantiem uzvar, piemēram, hokejā vienmēr ir gribējies, lai Kanāda vinē, tāpat basī, gribās, lai Lakers vinē. Proti, gribu, lai Kobe vnk bez variantiem visus izdrāž. Man vnk patīk tas ka, vai kā arī tu censtos Kobe tev ieliks Jumperi pāri rokām, lai arī cik tu augstu lektu un kā censtos, tapēc gribu, lai Lakers vinē. Pagājušo gadu viņi vnk atbloķēja Hovardu un viņš neko nesameta, ceru, ka šogad tas pats notiks, bet šaubos, jo skatoties kā Magic spēlē to būs grūti izdarīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Ja Kobe varēs nosegt Nelsonu, kas ir atslēgas spēlētājs ORL un Rons tiks galā ar Kārteru, tad problēmām nevajadzētu būt. Lai arī kā beigtos sērija LAL - PHX, nedomāju, ka PHX ir varianti pret ORL. Piedodiet Celtics fani (Asij), bet domāju, ka ORL paņems sēriju 6 spēlēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 Nu jā, es arī domāju, ka būs sešas spēles, bet uzvarēs gan C`s. Lab, šodien redzēsim, kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 17, 2010 Author Report Share Posted May 17, 2010 C`s paņēma pirmo spēli. 92:88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Zaļie turpina rullēt pāri ORL. Manuprāt, viss tika pateikts tajā momentā, kad Rondo neticamā veidā apzaga Viljamsu. Tāda arī ir sērijas gaita. Vieni ir izsalkuši pēc uzvarām, bet otri nesaprot, kas notiek. Patiešām negaidīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 23, 2010 Author Report Share Posted May 23, 2010 (edited) Fināls Celtics - Lakers un atkārtosies tas pats, kas 2008. gadā Edited May 23, 2010 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 ja bišķi nofeiloju ar ORL, bet reali gribejas, lai viņi būtu finālā. Tagad čista negribu, lai Bostona uzvarētu! Go Lakers go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 Mana prognoze izrādījās pareiza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted May 29, 2010 Author Report Share Posted May 29, 2010 CELTICS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 (edited) Naits vnk noaardiijaas peec Rondo traumas... Edited May 29, 2010 by ThoM. YorK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Gribējās tomēr, lai Orlando tiktu finālos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Kobe pēdējās 2 minūtēs salika vienk. hjūūdž metienus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namainais Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 In my opinion, Celtics ir otra stulbākā komanda (aiz Caviem) so - es turu īkšķus par lal. Nereāli stulbi, ka magic padirsa, jo uzskatu, ka pret viņiem lal būtu vieglāk spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inc23 Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 izskaidro, ko nozīmē "stulbākā komanda" ? Es gan tev galīgi nepiekrītu, komanda ir viena no labākajām NBA, ļoti stabili spēlē, daudz talantīgu spēlētāju, kas ir maksimāli labi saspēlējušies. Fināls būs mega interesants, es tomēr atbalstu leikerus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Lakers paņem pirmo spēli, kas reāli nozīmē, ka viņi visu sēriju paņems, jo kopš tā laika, kad phils ir galvenais treneris Lakers, viņi nekad nav papisuši sērijā, ja ir vinējuši pirmo spēli! (47:0) normāla statistika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 cmon, kāpēc celtics ir stulba komanda, lal ir visu sīko wannabe komanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Finālā esmu par LAL, jo man patiešām riebjās Gārnets. Bet mana feivorīt komanda nespēlē finālā, diemžēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Nu ko, 1:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Njaa bija siiva cīņa, celtics labi 3 punktnieki krita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nesaprotu, ka var patikt tada komanda ka Celtics, Lakers speleja skaistu speli, bet Celtics tik vineja delj Reja 3njiem! Galigi shi spele neparliecinaja, ka Celtics varetu panjemt seriju, bija daudz lucky reboundi un laba precizitate, toties lakers speleja man personigi tikamu speli ar skaistam piespelem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 (edited) Es nesaprotu, kā var patikt tāda komanda, kurā ir 2 Misteri World - Morisons un Gazols. Morisons vēl tā, bet Gazols pat dušā nevar ieiet + izskatās, ka viņš ir alā dzimis + kā ir spēle vairāk uz kontaktu, tā uzreiz sāk raudāt. Edited June 7, 2010 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 lol, Tu atbalsti komandu, kurā ir smukāki džekiņi un biežāk iet dušā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 Ne tak, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now