Jump to content
GIGN Forum

Basketbols


Asijs
 Share

Recommended Posts

Tiesneshi kadas 10reizes nenosvilpa, kad bija jashvilpj :) Vienigi taas tehniskaas, bet ne reizi nekadu labumu BBB neguva :) Taa kaa tiesneshi neprichom.... Vairak caurgajienus vajadzeja, butu vairak sodinjus metushi butu njemushi...KAVALAUSKAS zem groza arii taads nekaads... Visu laiku nabagu noblokjee...

Link to comment
Share on other sites

Kā neieguva? Tie bija 8 sodiņi un 6 trāpīja. 6 punkti. Tāpat tie ir 4 papildus uzbrukumi. Vietā, kur varējām pacensties un mēģināt palielināt pārsvaru, Vefam vajadzēja kaplēt aizsardzībā. Pēc 2 tehniskajām tika gūti 2 grozi. Tie ir 10 punkti. Tas neko nedod?

Ja par nesportiskajām, tad teorētiski nekā nepareiza tur nebija. Janičenoks kā ar izkapti deva pa rokām - kustības dēļ vien var dot (un iedeva) nesportisko. Roulends kā hokejā, pie tam nevajadzīgi, Danielss pat necentās spēlēt uz bumbu, bet Bērza gaisa buča bija kosmoss. Nav svarīgi - drīkst komunicēt ar līdzjūtējiem vai nē, bet nu ir jāsavācās. Sezonas svarīgākais mačs, tiesneši pietiesā BBB, bet spēles galotnē, bļed, tu nevari vienkārši noiet malā nežākstoties? Tas ir nožēlojami!

Kavijs.. nu viņu nobloķēja no weakside. Viņam ir šausmīgi lēnas māņkustības un katru reizi, kad mēģināja iespiest pretinieku zem groza, tam atnāca palīgā atlētiskie kolēģi (Hamiltons, Ervelle, arī kuilis Rakovičš). Viņam vajadzēja spiesties līdz 1.5-2m attālumam un mest savu pusāķīti. Rowlends švaks, bet nu izskatās, ka ir fiziskās formas bedre. Žēl ,ka tieši šajā brīdī, bet bez bedres neiztiek neviens. Ko darīs.. Telefons 4/4 izmeta pāris nesagatavotus metienus pie +5. Negribas kritizēt, jo iemetot būtu varonis un iespējams lauztu spēli, bet nu nesanāca.

Vienīgais neskaidrais jautājums man ir par Danielsu. Jaho ir savainojis pirkstu, sāp pie katra kontakta, kā arī uzmetis 2 ķieģelīšus, bet turpina spēlēt. Tajā pašā laikā Daniels, kurš itin labi iesāka spēli, sēž malā. Un tas ir katru spēli! Čehi, Valensija, Bilbao.. Izšķirošajos brīžos malā sēž Bertāns, kurš kopumā bija vienīgais, kas varēja iziet cauri + trāpīja pāris trejačus. Nezinu, nezinu. Otrs - mēs 3 spēles esam uzvarējuši dēļ Strēlnieka krampīša aizsardzībā (Franči, NN, Triumph VTB mačā).

Lai arī tiesāja negodīgi, bet tas nebija galvenais iemesls. Pirmais - visu varējām paveikt jau Rīgā; Otrs - trenera lēmumi bija interesanti un pašu spēlētāju pieņemtie lēmumi dažkārt bija nesaprotami. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

LeBron has the athleticism of Jordan and the playing style of Magic (meaning he will pass the ball). You can't compare Kobe to LeBron or Jordan to LeBron. The closest thing to Jordan today is Kobe. LeBron is in his own category. You can't say Jordan is the greatest either because if we were counting rings, Russell is the best, if were counting points, Kareem is the best, assists, John Stockton, Rebounds, Chamberlain, triple doubles, Oscar Robertson. There is no such thing as a perfect player

Link to comment
Share on other sites

Shonakt izskjiras LA vai Utah,kaa pedejaa PLAYOFF dalibniece :)

Žēl, ka LAL nespēlē viesos pie GSW, tad būtu labs koefs un varētu - handi paķert.. LAL garais gals brutāli labāks par GSW..

edit: + vēl nespēlē Boguts.. :)

Edited by 4uWiS^
Link to comment
Share on other sites

Basketbols nav hokejs. LAL rāda ļoti vāju komndas spēli, plus ārā ir līderis, nav varianti ne pret OKC ne SAS pirmajā kārtā, bet tāpat domāju, ka playoffos tiks Jazz...

Un pats D'Antoni pateica, ka LAL šosezon izredzes nav un ir jāsāk nopietni domāt par nākamo sezonu

Edited by abcdefuck
Link to comment
Share on other sites

NYK arī pagjušo gadu būtu bijuši labā vietā gan regulārajā sezonā gan PO, ja nebūdu traumas vajājušas visus pēc kārtas.

Būtu interesanti, varbūt uz playoffiem varētu prognožu spēli taisīt, es būtu ar mieru organizēt, bet cik to gribētāju?

Link to comment
Share on other sites

Lielisks regulāras sezonas nobeigums Lakers komandai, liels prieks par viņiem, ka saņēmās un no 9ās pozīcijas pacēlas uz 7o(GO PLAYOFFS), kaut ari Kobe ir prom, domāju, ka komandu tas tikai saliedēs un viņi vēl parādīs Lakers īsto spēku :shades:

Link to comment
Share on other sites

Sāku skatīties daudzsološi uz Lakeriem. Viņi SAS var arī aizķert, ko zin...

Ja Hovards varēja praktiski viens pats uz savas muguras panest Magic, tad kāpēc lai tā nenotiktu ar LAL?

Ar nepacietību gaidu pirmās play-off spēles

Cheers

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...