Jump to content
GIGN Forum

Basketbols


Asijs
 Share

Recommended Posts

Nezinu gan, es piekriitu Miedzinjam. Gan domu zinjaa, gan arii taapeec, ka gribu, lai VC dabuun beidzot gredzenu. Katraa zinjaa, austrumu konferences buus ljoti interesants un kvalitatiivs. Kad Bostona aizpagaashsezon dabuuja gredzenus, tad mans favoriits bija RayRay, jo vinjsh liidz tam briidim arii nebija dabuujis gredzenu. Shoreiz velku paraleeles un ceru uz VC un Orlando. LA jau paaraak daudz to gredzenu :D

Link to comment
Share on other sites

Es labāk gribētu, lai Hills no Suns iegūst gredzenu, jo šī ir pirmā reize viņa karjerā, kad ir ticis līdz otrajai kārtai un to arī pārvarējis. Vienīgi neredzu variantus Fīniksai pret LA vai Magic.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kāpēc, bet man vienmēr ir patikušas dominējošās komandas un patīk, kad viņas bez variantiem uzvar, piemēram, hokejā vienmēr ir gribējies, lai Kanāda vinē, tāpat basī, gribās, lai Lakers vinē. Proti, gribu, lai Kobe vnk bez variantiem visus izdrāž. Man vnk patīk tas ka, vai kā arī tu censtos Kobe tev ieliks Jumperi pāri rokām, lai arī cik tu augstu lektu un kā censtos, tapēc gribu, lai Lakers vinē. Pagājušo gadu viņi vnk atbloķēja Hovardu un viņš neko nesameta, ceru, ka šogad tas pats notiks, bet šaubos, jo skatoties kā Magic spēlē to būs grūti izdarīt!

Link to comment
Share on other sites

Ja Kobe varēs nosegt Nelsonu, kas ir atslēgas spēlētājs ORL un Rons tiks galā ar Kārteru, tad problēmām nevajadzētu būt. Lai arī kā beigtos sērija LAL - PHX, nedomāju, ka PHX ir varianti pret ORL. Piedodiet Celtics fani (Asij), bet domāju, ka ORL paņems sēriju 6 spēlēs. :)

Link to comment
Share on other sites

Zaļie turpina rullēt pāri ORL. Manuprāt, viss tika pateikts tajā momentā, kad Rondo neticamā veidā apzaga Viljamsu. Tāda arī ir sērijas gaita. Vieni ir izsalkuši pēc uzvarām, bet otri nesaprot, kas notiek. Patiešām negaidīti! :)

Link to comment
Share on other sites

izskaidro, ko nozīmē "stulbākā komanda" ? Es gan tev galīgi nepiekrītu, komanda ir viena no labākajām NBA, ļoti stabili spēlē, daudz talantīgu spēlētāju, kas ir maksimāli labi saspēlējušies. Fināls būs mega interesants, es tomēr atbalstu leikerus!

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, ka var patikt tada komanda ka Celtics, Lakers speleja skaistu speli, bet Celtics tik vineja delj Reja 3njiem! Galigi shi spele neparliecinaja, ka Celtics varetu panjemt seriju, bija daudz lucky reboundi un laba precizitate, toties lakers speleja man personigi tikamu speli ar skaistam piespelem!

Link to comment
Share on other sites

Es nesaprotu, kā var patikt tāda komanda, kurā ir 2 Misteri World - Morisons un Gazols. Morisons vēl tā, bet Gazols pat dušā nevar ieiet + izskatās, ka viņš ir alā dzimis + kā ir spēle vairāk uz kontaktu, tā uzreiz sāk raudāt.

Edited by Asijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...