Pinky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 aizvien speeciigaak saaku izjust truukumu peec xgag. jaa, var jau kikot visus tos, kas lamaajaas, etc, bet tas nav pareizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 peec postiem foruma, liekas tiiri sakarigs .. un domajams, ka ar xg maacees rikoties... karo4 GL + par to kikoshanu ir, taa , ka, piemeram, parasti skatos, vai cilveks, vnk kaadu beztolka apdirsh , un shaja gadijuma vairak sliecos uz kick ... vai ari otrs gadijums, kad atkal cilveks, beztolka varaas pa server i... itka , nekas traks, jau nav, lai spele, bet tomer daziem traucee .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 paraak iedomiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ir jau ir deguns paceelies tuvaak debesiim peec tiesiibu pieshkjirshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 nu kadrs ir ok GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 tas ir logjiski, ka esmu palicis mazliet iedomiigaaks, bet ne tik iedomiigs kaa tu, myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 sakariigs chells, var dot. riikoties jau maacees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 dzheks ok, var dot un kautgan ko vinjsh sliktu ar vinju var izdariit! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 var jau spraust klaat... vinjsh jau nu mums taads apdomiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nekas nav pretiii !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 loogjiski , ka taads iedomiibas kalngals kaa es , nebuus neviens .... pfff Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Pinky' js laikam samacījies vairāk vārdu nekā vajad, lai jau tiek nabadziņam tas xg.. vismaz domas virzīsies uz citu pusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 a man liekas ka tu to xg pa biezhu izmantosi. hz kapeec, taada sajuuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 es jau saku , shamais paaraak iedomiigs un leciigs palicis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 kaa jau es teicu, esmu palicis mazliet iedomiigaaks, jo taadi paliek visi, kas dabuu acc. bet es nesaprotu, kaapeec tu, myth, sauc mani par iedomiigu... te iederaas teiciens:" skabargu citam acii redz, bet balki sev acii neredz." leciigs es nekad neesmu bijis, ne tagad, ne agraak. un atkal man jaagriezhas pie tevis, myth, jo leciigs esi tu nedomaaju, ka paaraak biezhi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 es zinu , ka esmu iedomiigs , bet domaaju , ka iedomiigo ir jau pietiekami.... atkal tu man te kko gruzii , lecies... iedomiigais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 tu vnk mani ieniisti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 kaa jau es teicu, esmu palicis mazliet iedomiigaaks, jo taadi paliek visi, kas dabuu acc. bet es nesaprotu, kaapeec tu, myth, sauc mani par iedomiigu... te iederaas teiciens:" skabargu citam acii redz, bet balki sev acii neredz." leciigs es nekad neesmu bijis, ne tagad, ne agraak. un atkal man jaagriezhas pie tevis, myth, jo leciigs esi tu nedomaaju, ka paaraak biezhi. nebuut nee, es piem neesmu nekad bijis iedomiigs un joprojaam neesmu...ir veel dazhi indiviidi, kuriem ir normaals access, bet vini nav iedomiigi... par teemu...Pinky itkaa biezhi speelee serverii, kas ir liels + ... itkaa uz citu uzbraucieniem iipashi nereagjee ( protams dazhreiz visiem neiztur nervi ) , bet tomeer pagaatne bik netiira gignaa shim cilveekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 es tevi neienistu , bet ja jau tu veelies , varu arii ieniist Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 kamoon kas esi, ka vari teikt kaut ko par VISIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 es jau rakstiiju mazliet iedomiigaaki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 tev taks nav Doktora graads sociologijaa so Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 (edited) kaadam sodien puuciigs vaigs nevajag no mushas izpuust ziloni ! Edited August 2, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 kaadam sodien puuciigs vaigs nevajag no mushas izpuust ziloni ! a varbuut tomeer vajag ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 apsveicu ar ineta atpakal piesleegshanu, niger ! luudzu, pakomenteejiet pa teemu - xg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts