Domino Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Kads var ieteikt kautko lidzigu http://omegle.com/ ? Vai ari ja kads zin kadu labaku veidu, kaa praktizeties anglju valodu sakiet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) aizbrauc padzīvo anglijā kaut kur uz ielas, kad būsi nomīzies, nodirsies, vēders metīs kūleņus aiz bada tad ne to vien iemācīsies skolā esi mēģinājis? Edited July 21, 2009 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 http://omegle.com/ ? Vai ari ja kads zin kadu labaku veidu, kaa praktizeties anglju valodu sakiet ) vislabākā prakse - ņem un runā! vēl labs variants, dziedāt līdzi dziesmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 jerrico atradies te aspraatis, es gar zemi vienkarshi !!! Dzivee tiesam vislabak, to nevar salidzinat ar sito, bet tagat nav tada iespeja, tapec meginu kaa savadak. Dziesmam dziedot lidz drizak palidz veidot izrunu, bet man vairak intrese variants, kur jaliek lieta savas anglju valodas zinasanas. Tam catam plus ir tads, ka ja kadu vardu nesaprot var mierigi partulkot transleitera un nakamreiz jau zinasi ko tas nozime Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 lasi komiksus, skaties amerikāņu filmas oriģinālvalodā un pirms gulētiešanas CNN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 izlasi visus harijus poterus anglu valoda, izlasi visus gredzenu pavelniekus anglu valoda, noskaties visas sezonas dr.house, prison break, the big bang theory, how i met your mother (isteniba, jebkurs serials der) un tad piemet klat kadas 200 filmas anglu valoda worked for me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Tas omegle toch ir kruts chats TIkai jauzmanas no pidariem kas piedava iejiet visadas saites, a tur forsh virusis tevi sgaida :D Labi ka man labs antivirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ? lol, tur tu runā ar botu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 ja ar 10 botiem esmu tur ta aizravies ar to runašanu visadus sudus runajis esmu interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Hmm, tīri intresanti, ja laika daudz, tad var labi patrenēties eng valodu un netikai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 diezgan intresanti ir 4atot ar 3000+ ''bitiem'' kurui vel ir uzbototi uz MSN , facebook ,kaa ari boto skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 omegle ir bots? Kā bots var tik precīzi atbildēt uz jautājumiem? Man gan liekas, ka tur ir human being... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 Nu protams, ka tas nav bots. Vinsh uz haljavu savieno kopa lai var 4atot un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) Nav nav tur bots. Jo reali kapec tad tas "bots" pats pasaka ok man tagad jaiet ata. Un chipa ka dtu pajauta lai vins iemet linku kur var redzet smiekligu bildi vins ari to izdara. Reali pasaki ka bots var zina tka sir smiekliga bilde un kas nav. Edited July 23, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) LOL, Draugos kautkāda līdzīga fiška tagad ir! http://onlychat.com Edited July 23, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 23, 2009 Author Report Share Posted July 23, 2009 cik saprotu vinsh latviski ir tikai ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 jā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 par šo jau bija topiks gignā nu par to omegle Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Pasties Multenes Disney kanalaa vai Cartoon Network ( vsp tiiri labi ar ta var iemacities ) Bet sitas ja tev patiik multenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 25, 2009 Author Report Share Posted July 25, 2009 es jau atradu listu ar filmam, ko japosii )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now