Jump to content
GIGN Forum

Reklamēšana

gangstadog_Hakeris
 Share

Recommended Posts

Vēlējos no jums noskaidrot kā varētu labi reklamēt savu web server projektu, lai piesaistītu apmeklētājus, izņemot visus web topus utt? Par reklāmas iegādi un apmaiņu arī ir zināms.

Varbūt ir kāds arī kurš mainās ar reklāmām, vai arī vēlas palīdzēt.

Mani interesē tieši jūsu domas, kā pareizi, legāli reklamēt.

sāc ar cs, mu utt.. serveriem..tie ir dahuja.

pasties GX'a. viņiem pa malu rindā iet čut 100 baneri. ganjau tavu ar ieliks. mby simboliski 5ls, bet ieliks.

labs variants ir tie MMORPG spēļu top adreses. lielajās jāmaksā, bet domāju kādā jaunākā pa brīvu būs.

Visu var sarunāt pa lētu naudu, ja gribi riktīgu apmeklētāju skaitu, ej uz inbox.lv vai ss.lv tur tu savāksi tik daudz cilvēku vienas dienas laikā, ka tavu mājaslapu zinās visi, bet tas arī maksās normālu naudiņu!

Ja gribi, ej pie jauniem projektiem un sāc runāt, puse no šitiem cs serveru + weblapu taisītājiem pat nezin, ka pa reklāmu ir jāprasa nauda vai arī kaut kas cits! Vislabāk uztaisi jscriptā srazu savu baneri vai ko citu un saki viņiem lai ieliek, tici man, mans baneris jau kādās 10 lapās stāv uz nahaļavu...

Visvieglāk būs vienkārši GIGN serveru klāstā atrast kādu serveri, pie tā attiecīgi būs rakstīta projekta mājaslapa un aidā, tas ir vienkāršāk nekā meklēt googlē ar keywordu ''jauni cs projekti''.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...