Musical Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 sataisiju cs serveri(zm plague mod)patchs v26,iesledzu ieksa serveri,iedodu draugam IP lai vins ieietu ieksa serveri,bet vins saka ka serveri neatrod,tas nav vinam vieniigajam. arii vel otra problema,agrak kad taisiju CS serveri,man vins uzreiz paradijas pie INTERNET,tadejadi cilveki zinaja par ta eksistenci,pectam kad ta vairak nesanaca,tad es spiedu uz dedicated server,panemu proporties un nodzesu nomaster,tad atkal vis bija ciki poki! pedeja laika kad taisu serveri,vins neparadas pie INTERNET,daru ko speju bet neka. (man dinamiska IP,ruteris ari ir) varbut jus zinasiet atbildi? paldies pateiksu tad kad man bus atbilde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Tu CS serverim "pa virsu" uzinstalē client-side patču un brīnies, kāpēc nevar ieiet tavā serverī ? Lai nu kā, (caur hldsupdatetool veidots serveris un) jaunākais dproto ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the best Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 firewall izsledz un tad buss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now