Jump to content
GIGN Forum

Vajag Telefonu

Roy
 Share

Recommended Posts

Palīdziet izvēlēties telefonu. Pašlaik esmu "atlasījis" 4 telefonus, kas man vislabāk patīk - se c902i, se k850i, se c905 un nokia n82. Būtu labi, ja kāds varētu par šiem telefoniem pateikt galvenos plusus un mīnusus, vai ieteikt kādu citu telefonu (nekādus iphonus u.c. točskrīnus(k850 neskaitās)...).

No šiem modeļiem, manuprāt, vislielākie plusi ir nokia n82 un c905: wi-fi kā arī c905 ir laba kamera. Tomēr man ne īpaši patīk nokia ražojumi (slikta pieredze ar iepriekšējiem telefoniem) un izbīdāmā tipa telefoni.

P.S. Ko SE modeļiem nozīmē K burts? Par C (cybershot) un W (walkman) man jautājumu nav.

K stands for Kamera, Swedish for camera.

C902i - iespējams būs bremzēta izvēlne, vismaz tā ir lielākajai daļai jauno modeļu. Za to būs laba kamera.

K850i - salīdzinoši vecs modelis. Kā jaunu telefonu neņemtu.

C905 - SE ir problēmas ar slaideru mehānismiem, par šo gan nekas slikts nav dzirdēts.

N82 - ne pārāk dizains. Pie mazajām pogām ātri pierod. Nedaudz sliktāka kamera par SE. GPS. Symbian, tātad ir daudz un dažādas programmas. Mana izvēle kristu uz Nokia.

Jaunie Nokia modeļi ir daudz kvalitatīvāki par SE.

Man savā laikā bija n78... Tāpēc starp dotajiem es izvēlētos N82... Vienīgais, man tā dizains nepatīk... Bet funkcijas pietiekoši labas tāda līmeņa telefonam...

Tātad man tikko forši noveicās un ceturdien varēšu dabūt divus telefonus uz dienu izmēģināt. Tagad tik vajag izdomāt, kurus labāk ņemt. N82 un c905 vai n82 un k850i (pofig, ka vecāks, bet man šis modelis patīk labāk, nekā c902i)

Būtu labi, ja kāds pie šiem modeļiem varētu ieteikt vēl kādu, bet tikai no nokia un se, jo citas firmas telefoni mani nesaista.

K stands for Kamera, Swedish for camera.

Nezinu kāpēc, bet man šie modeļi saistījās ar mūzikas tipa talruņiem, jo viņiem ir daudz skaļāki skaļruņi, nekā visiem walkmaniem utt...

karoč, rīt ņemu telefonu un būtu forši, ja kāds pateiktu, kuru pieslēguma veidu būtu labāk izvēlēties: Vienotais, Brīvais 7 plus, Brīvais 10, Brīvais 14 vai ZZ Pēcmaksa 10 tarifu

Visu dzīvi esmu bijis uzticīgs lmt, tāpēc par šiem brīnumiem man nav nekādas sajēgas... :o

Visu dzīvi esmu bijis uzticīgs lmt, tāpēc par šiem brīnumiem man nav nekādas sajēgas... :o

Pats lietoju briivais 10! ieej tele2.lv un palasi, tur pa katru pieslegumu apraksts! norunat to summu es minuutes nevaru, pusi no reekjina sastada sms! katru menesi ap 12,13ls jamaksa! ja ieklaujies minutees, tad jamaksa 11.62 vai kkas tml!

Ņem K850i, pašam ir ,

Ļoti laba kamera, Ļoti skaļš un labi basi, divi atmiņas karšu veidi utt..

Un muļķības ka ātri sajājas ;)

Edited by ZhaKS

Ļoti laba kamera, Ļoti skaļš un labi basi, divi atmiņas karšu veidi utt..

Un muļķības ka ātri sajājas ;)

Telefoni mani vairs neinteresē, jo zinu, ko pirkšu. Tagad vajadzētu mazliet sīkāku info par tiem pieslēgumiem, ko labāk izvēlēties...rīt palūrēšu tos tarifus, kas man neko daudz neizsaka, jo visu laiku esmu sēdējis lmt ar 30 bezmaksas minūtēm mēnesī :unsure:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...