Roy Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Palīdziet izvēlēties telefonu. Pašlaik esmu "atlasījis" 4 telefonus, kas man vislabāk patīk - se c902i, se k850i, se c905 un nokia n82. Būtu labi, ja kāds varētu par šiem telefoniem pateikt galvenos plusus un mīnusus, vai ieteikt kādu citu telefonu (nekādus iphonus u.c. točskrīnus(k850 neskaitās)...). No šiem modeļiem, manuprāt, vislielākie plusi ir nokia n82 un c905: wi-fi kā arī c905 ir laba kamera. Tomēr man ne īpaši patīk nokia ražojumi (slikta pieredze ar iepriekšējiem telefoniem) un izbīdāmā tipa telefoni. P.S. Ko SE modeļiem nozīmē K burts? Par C (cybershot) un W (walkman) man jautājumu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Nu no subjektīvā viedokļa es ņemtu nokia n82, jo esmu lietojis dažādus se telefonus, neviens nav paticis, tāpēc es izvēlētos nokia n82. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 K stands for Kamera, Swedish for camera. C902i - iespējams būs bremzēta izvēlne, vismaz tā ir lielākajai daļai jauno modeļu. Za to būs laba kamera. K850i - salīdzinoši vecs modelis. Kā jaunu telefonu neņemtu. C905 - SE ir problēmas ar slaideru mehānismiem, par šo gan nekas slikts nav dzirdēts. N82 - ne pārāk dizains. Pie mazajām pogām ātri pierod. Nedaudz sliktāka kamera par SE. GPS. Symbian, tātad ir daudz un dažādas programmas. Mana izvēle kristu uz Nokia. Jaunie Nokia modeļi ir daudz kvalitatīvāki par SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 Sākumā manā sarakstā bija arī n95 un n79, bet paskatoties youtubē pāris review šie modeļi atkrita, jo bija daudz un dažādas problēmas. Kā arī runājot par N82 - viņam ir flashlight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Par N79 neko nezinu, N95 ir normāla truba. Nekādas dižās sūdzības neesmu dzirdējis. N82 zibspuldze ir, bet kā lukturīti viņu izmantot var tikai ar speciālu programmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Man savā laikā bija n78... Tāpēc starp dotajiem es izvēlētos N82... Vienīgais, man tā dizains nepatīk... Bet funkcijas pietiekoši labas tāda līmeņa telefonam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 19, 2009 Author Report Share Posted July 19, 2009 Tātad man tikko forši noveicās un ceturdien varēšu dabūt divus telefonus uz dienu izmēģināt. Tagad tik vajag izdomāt, kurus labāk ņemt. N82 un c905 vai n82 un k850i (pofig, ka vecāks, bet man šis modelis patīk labāk, nekā c902i) Būtu labi, ja kāds pie šiem modeļiem varētu ieteikt vēl kādu, bet tikai no nokia un se, jo citas firmas telefoni mani nesaista. K stands for Kamera, Swedish for camera. Nezinu kāpēc, bet man šie modeļi saistījās ar mūzikas tipa talruņiem, jo viņiem ir daudz skaļāki skaļruņi, nekā visiem walkmaniem utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 karoč, rīt ņemu telefonu un būtu forši, ja kāds pateiktu, kuru pieslēguma veidu būtu labāk izvēlēties: Vienotais, Brīvais 7 plus, Brīvais 10, Brīvais 14 vai ZZ Pēcmaksa 10 tarifu Visu dzīvi esmu bijis uzticīgs lmt, tāpēc par šiem brīnumiem man nav nekādas sajēgas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Visu dzīvi esmu bijis uzticīgs lmt, tāpēc par šiem brīnumiem man nav nekādas sajēgas... Pats lietoju briivais 10! ieej tele2.lv un palasi, tur pa katru pieslegumu apraksts! norunat to summu es minuutes nevaru, pusi no reekjina sastada sms! katru menesi ap 12,13ls jamaksa! ja ieklaujies minutees, tad jamaksa 11.62 vai kkas tml! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Ņem K850i, pašam ir , Ļoti laba kamera, Ļoti skaļš un labi basi, divi atmiņas karšu veidi utt.. Un muļķības ka ātri sajājas Edited July 27, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Ļoti laba kamera, Ļoti skaļš un labi basi, divi atmiņas karšu veidi utt.. Un muļķības ka ātri sajājas Telefoni mani vairs neinteresē, jo zinu, ko pirkšu. Tagad vajadzētu mazliet sīkāku info par tiem pieslēgumiem, ko labāk izvēlēties...rīt palūrēšu tos tarifus, kas man neko daudz neizsaka, jo visu laiku esmu sēdējis lmt ar 30 bezmaksas minūtēm mēnesī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now