Dimors Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Lieta tāda ka man ir mikrafons.Un kad es gribu runāt pa skype vai citu programmu,tad man vajag turēt mikrafonu pie mutes lai mani dzirdētu. (Mikrafons ir balts,uz skrīna redzams.) Man tas jau viss apnika un nopirku šodien citu mikrafonu maksimā.Tad ari gāju testēt,bet ari vajag turēt pie mutes.... (Uz skrīna viņš melns) Kā man sataisīt lai man nevajadzētu turēt mikrafonu pie mutes...Lai mani dzirdētu no tāluma. Skrīni uz maņām konfigurācijām: #1 #2 #3 Un kur skrīnā #2 tur redzat ciparu 4?kad uzlieku 6 un sākšu runāt pa mikrafonu tad mani nedzirdēsies vispār. Lieta tāda ka mikrafona nav vainas bet kan konfigurācijas.Es mikrafonu testēju uz brāļa datora un tur stāv REALTEK un tur viss dzirdās no tāluma...Tad ko man darīt?Ja kas man nodegta Mātes plate. image.php.jpg Edited July 18, 2009 by Dimors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Varbūt šis nav ieķeksēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Uzliku kur tu teici.Tagad jau labāk bet tik un taa vajag tureet blakus mutei.Nu tagad jau ne tikai jau tuvu bet vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Nezinu, varbūt ir iespēja uzinstalēt jaunākus audio draiverus? Iespējams ka nepalīdzēs, bet var mēģināt. Jā un pašā konfigurācijā varbūt kkas nav kārtībā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Es speciāli uzliku skrīnus kur konfigi...Bet tur skatijos un īsti nekā nesapratu Ko ieteiksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Ietestē cik skaļi iet @ sound recorder varbūt nemaz nav mic vai kartes vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Es testēju caur skype testeri Kāds vel ko ieteiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Nav skaipā nogriezts skaļums ? Edited July 16, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Pie skype konfiguracijam "Audio options " un tru KAut kas būs saistīts ar mic settingiem un paregulē uz MAx. Jeb tev tur būtu jabūt 2 lodziņi! Izvēlies 1 un uzliec uz MAX !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Da skype viss ir norm.Bet kad uzlieku C-Media konfigus tad jau klusums.Karoche skrīns vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted July 17, 2009 Author Report Share Posted July 17, 2009 (edited) Lieta tāda ka mikrafona nav vainas bet kan konfigurācijas.Es mikrafonu testēju uz brāļa datora un tur stāv REALTEK un tur viss dzirdās no tāluma...Tad ko man darīt?Ja kas man mātes plate nodegta. Edited July 18, 2009 by Dimors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now