RokiJz Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Kr4 ir tā, ka sāku pirms kāda laika taisīt mapi. Viskautko tur sataisīju un pēctam pamēģināju. Ieeju iekšā un skatos ka baigi lagaini. Uzrakstu net_graph 3 un skatos fps: kautkur vislaik 40(bet vienmēr 100), staigāju pa mapi šur tur 100 fps kā ir jābūt, bet citās vietās psc vispār 30-70. Kāpēc tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Llama Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Tekstuuras varbuut vainiigas, un tavai video kartei vinjas nepatiik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Tev sienas/grīdas vai kautkādi objekti kopā nekrustojas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokiJz Posted July 20, 2009 Author Report Share Posted July 20, 2009 Nē man objekti kopā nekrustojas. Nu nezinu par video karti, uz šī datora kuru taisu mapi man itkā sūdīga video karte, bet ja es caur to datoru ,kur ir labā video karte izveidošu .bsp failu man būs viss ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Aizsūti NASA lai uz saviem SUPERdatoriem nokompilē, tad nelagos iemācies lietot kartēs hint brushes, tad viss būs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0rmenS Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 šite satījies? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12587 Man ar tā ir lielākajā daļā manu karšu.... Bet man pārsvarā problēma ir ar nepareizi noregulētu sauli un lampām Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 *Netaisi karti tā, lai no kādas vietas var redzēt vairākas lielas telpas/sarežģītas konstrukcijas. *Netaisi pārāk daudz lielas telpas/sarežģītas konstrukcijas. *Netaisi pārāk daudz brush_entity, viņi tiek rādīti visu laiku (kaut arī tu fiziski viņus neredzi). *Netaisi pārāk daudz gaismu ar mirgošanas efektiem. *Netaisi pārāk mazus izmērus tekstūrām uz brushiem - šur tur vajag atstāt uz 1.00 izmēru un piebīdīt kur vajag, nevis automātiski Fit un tad pielīdzināt. *Ārējos stūrus vajag salaist kopā pa diagonāli, nevis atstāt ka gals vienam brush redzams. Tipa šitā nepareizi: ______ |_____ | | | | Šitā pareizi: ______ |\____ | | | | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now