Jump to content
GIGN Forum

/drmenu


Recommended Posts

Sveiki.Es piedalos vienā lielā projektā.Kurā arī ietilpst dr serveris.Lai būtu jautrāk es gribētu arī /drmenu .Lūdzu palīdziet kur viņu dabūt.Jo es gogle vinju jau meklēju un neko nevar atrast.amxmodx arī ir izložņāts.Ja kādam ir gatavs vai arī zin kur dabūt lūdzu rakstat :)

Link to comment
Share on other sites

Ja tu runā par to pluginu par pluginu ar '/drmenu' un '/drmenu2', tad zini, ka to pluginu es speciāli veidoju playline, un viņš tur arī paliks. Nevienā citā serverī viņš nav un nebūs. Aizmirsti.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Shine man prieks ka tu to taisiji.Bet ka redzi tu neesi vienigais profins kas to māk taisīt.Jo uoc arī tas ir un man arī :D :D.Sautīgais maitas gabals.Domā tu tikai to spēj uztaisīt?

Edited by joks
Link to comment
Share on other sites

Nu, bet, gribēdams tu nevarētu uztaisīt tieši kā manu. Ja jaut tev ir 'profiņš', ko tad tu visu googli izmeklēji un nolaidies tik zemu, ka prasi šeit? Tas plugins ir tik vienkāršs, ka tur pat nav jāpūlējas viņu izveidot, katrs iesācējs var izveidot menu, un pamainīt dažas lietas. Prieks, ka tavs profiņš māk sakopēt kodu kopā un izveidot brīnišķīgu modu. Tad laikam šo topiku var vērt ciet, jo problēma atrisināta? Un nesauc mani par sautīgu maitas gabalu. Es to pluginu uztaisīju PL, par brīvu. 'Sautīgs'? Kā sautējums? Vai tomēr 'savtīgs'?

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...