Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Nu serverо bija forр gпuks, kura laikв tika novвkti daudzi spзlзtвji. Es arо, lol Sвku filmзt 5 min pзc train stuck. Pirmвs 5 min visi mira pзc kaєtas train.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ko tu tur murgo? Varbūt pasaki uzreiz, vai ir vērts to tavu sūdu skatīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 (edited) XD2 Train apstājās CP_WELL Un ik pa brīdim kustējās un novāca mani un dažus citus. Tad kustējās uz citu pusi. Viss notika Vidējā punktā. Vilciens netika ārā no mājas. SKAIDRS?! Ieliku bildi lai nebūtu jālūr, tādiem kā gludinātājam. Edited July 8, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 cp_well Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Tieši tā, tas ir Cp_well. Es domāju, ka tu runāji par to telti, kas ir ctf vidū. MUDAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Nu gan. Kļūdijos... Tagad mani nomelnos visu mūžu vaine?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Vienkārši netaisi smirdīgus topikus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Nu tad izdzēs šo topiku. Edited July 8, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Normaals topiks.... vienkaarshi nokljuudijaas ar mapes nosaukumu.... gludeklis vnk neapmierinaats ar dziivi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 neliels offtopics... Endijs_Dzerkalis kā tu dabūji to, ka tev augšā kreisajā stūrī rādās tuvākie acivmenti? un kā var dabūt tādu mērķi?? ceru ka atbildēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Endijs_Dzerkalis kā tu dabūji to, ka tev augšā kreisajā stūrī rādās tuvākie acivmenti? un kā var dabūt tādu mērķi?? ceru ka atbildēsi Vnk pie achievementiem iemet ķeksi >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 sk. paldies.. un tad vēl - kā dabūt tādu mērķi? man liekas, ka pie mērķu izvēles man tāda nav.. it kā visus skatījos, bet neviens nebija tāds.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Tas ir pa defu. Neesmu nekādu mērķus mainijis, kāds ir ar svaigu tf2, tāds arī ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now