Jump to content
GIGN Forum

Aizpildi Šito Aptauju

macho
 Share

Recommended Posts

čau. man draudzene (nē, ne mana draudzene, bet meitene, kas ir draugs, bet tā kā viņa ir meitene, es nesaku draugs, bet draudzene, tajā pašā laikā norādot, ka tā nav mana draudzene) palūdza ielikt šeit aptaujas šitu, jo nevar dabūt sīkos pidiņus.

tātad, sīkie pidiņi (līdz 25) gadiem, na, aizpildiet anketu - http://www.club-interactive.com/opinio/s?s=1466

Varbūt paveiksies un vinnēsiet šitādu štruntu - Creative ZEN Mozaic 4GB MP3.

Tas manā vulgārajā valodā. Official info below.

---

Piedalies aptaujā un laimē Creative ZEN Mozaic 4GB MP3, iesaki aptauju draugiem un palielini savas iespējas laimēt!

http://www.club-interactive.com/opinio/s?s=1466

Noteikumi: Visas aizpildītās aptaujas anketas piedalās izlozē.

Par katru aizpildītu anketu katrs aptaujas dalībnieks saņem vienu punktu, par katru ieteiktu draugu, kurš aizpilda anketu - vienu papildus punktu. Kam vairāk punktu, lielāka iespēja vinnēt!

---

p.s.

katram, kurš šo izlasa un neizpilda (un ir jaunāks par 25 gadiem), nokritīs kreisā roka pēc 24h, pēc 36k jums uzkakās 20 kaijas, pēc 48h, jūs redzēsiet tikai zilo krāsu un pēc 72h vienīgais vārds, ko varēsiet izrunāt būs "siera omlete".

BE WARNED!!!

p.p.s.

pats tikko izpildīju, ātrs sūdiņš.

Parasti jau ir tā,

mana meitene - meitene kā GF.

tava draudzene - vienk. draugs.

Testu aizpildīju, ceru, ka nesadirsi post scriptumā, jo roka man patiktu dzīvot ar divām rokām.

man ir čujs, ka tas nav referālis, vai tad tur bez tā ?s=1466 var ieiet? es vispār uzmanību nepievērsu tam linkam, man viņu prosta iedeva.

vobšem, ja iet bez tās huiņas galā, tad iedodiet man linku, nomainīšu galvenajā postā.

p.s.

tas man liekas ir SURVEY numurs tas 1466

Aizpildīju, un tad stāku štukot, kā gan ar mani sazināsies, lai atdotu man mp3. Tad atcerējos, ka pēdējā jautājumā bija jāieraksta e-pasta adrese, cik sapratu, turpmākam spamam (tāpēc, portams, neierakstīju),

Tad nu pasaki savam sieviešu dzimtas draugam, lai sazinās ar mani tepat - forumā.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...