DjEdja Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Sveiki veršos pie jums ar tādu problēmu: Lieta tāda ka spēlējot serveri man serveris dažreiz uzkaras uz 2-3 sekundēm un uzskrien pings visiem tajās sekundēs līdz 1000 un tad nokrīt! Kāds nezin kas tas varētu būt? sererim stāv war3FT! esmu uzlicis booster'u,tikuntā! P.S. PC kaste --> Itel 2 Duo 2.2 --> Ram 2gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 PC parametri kaķim zem astes, zem kāda upload ātruma stāv kaste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 nu taa vis iet perfekti vieniigi tas lagz man nepatiik! nu upload atrums 5mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Parādi attēlu no speedtest.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ja tu saki ka tā viss iet ''ideāli'' tad vaina nav kompī , vaina ir internetā , visticamāk tev viņš raustās vai kkas tāds ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 ludzu speedtest parbaude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) ddos attack? nezinu ka pret to cinities, bet gan jau var Edited July 3, 2009 by Miezis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 no kurienes tu vispar izravi ddos attack??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 ddddddossssssssssss atak bļe XD ok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd P.S. neturi serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 (edited) gribēšu un turēšu! kiwix tevi piš vispār turu es serveri vai nē ??? mlīīīn kā man vot besī šitie lašaras kas nevar normāli paskaidrot bet uzreiz saka neturi serveri neturi serveri! Edited July 4, 2009 by DjEdja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 neturi servaku uz windas bet uz linuxa... vai arī uzliec labu firewall. problēma atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 nu bet j amani meginatu hakot caur to dosu,man anticsdosa uzraditos ka meni meina uzlauzt un nekas tur neradas! taka sry ve4i to ko jus domajat ka tas ir ddos sry ta nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 1) ja Tavu ūber serveri kāds hakotu, tad tas uzkārtos vispār nevis 2-3 sek... 2) uzkāršanās var būt, ja pc ir pa vāju vai slikts interneta savienojums.. P.S. Un, nē, mani nepiš Tavs serveris... Tikai nāk rēka par parakstu Tavu "CS 1.6 HELP,SERVERS,MODS,PLUGINS & MANY MORE" - izskatās, ka Tev vajag palīdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Es kaut kur dzirdēju par kaut kādu optimizeri priekš dual core pročiem varbūt tas palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 2) uzkāršanās var būt, ja pc ir pa vāju vai slikts interneta savienojums.. P.S. Un, nē, mani nepiš Tavs serveris... Tikai nāk rēka par parakstu Tavu "CS 1.6 HELP,SERVERS,MODS,PLUGINS & MANY MORE" - izskatās, ka Tev vajag palīdzību nee nu tu to4na daunis kkads esi! bljaviens uz tavu pirmo atbildi es jau sen tadu lazhu zinu tu laikam ne6ance lidzi ko citi raksta! nu un tu uzreiz to kka nevareji pateikt ka PC vai nets nee tev tev te vajag pontus radit kkadus! man palidzibu nevaja vienk biju draugam palidzejis jau sen kad tiko pieregistrejos tipa reklamu! P.S. varat taisit ciet šito topiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Kiwix - tiešām tas Anti CSDOS palīdz, jo pats mēģināju un tev uzmet lielu fakuci pretī! Un savādāk nevar uzhakot HLDS, jo cik caur changelog skatījos vairs pat nav tā fīča, kas bija līdzīga MySQL Injection! Un kiwix - nafig tu raksti sūdus, ja nevienam nepalīdzi!? Lieks spams šajā forumā nav vajadzīgs! Un problēmas risinājums: sākumā noskanē kompi ar NORMĀLU antivīrusu un ja neiet, tad vaino savu provaideri par packetlossu! Un ja tev uzkaras viss dators tās 2-3 sekundes, tad velc savu pakaļu uz Boot.Lv jo neesmu nekāds datortehniķis, gan jau viņi tev dos ātru atbildi kas ir pie vainas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjEdja Posted July 4, 2009 Author Report Share Posted July 4, 2009 kefiir man PC nekaras man serv bija kaaries uz 2-3 sekundem nu bet tas bija visticamak delj neta jo man vairs neielago! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 visticamak delj neta jo man vairs neielago! nu un tu uzreiz to kka nevareji pateikt ka PC vai nets nee tev tev te vajag pontus radit kkadus! man palidzibu nevaja vienk biju draugam palidzejis jau sen kad tiko pieregistrejos tipa reklamu! P.S. varat taisit ciet šito topiku! 2) uzkāršanās var būt, ja pc ir pa vāju vai slikts interneta savienojums.. P.S. Un, nē, mani nepiš Tavs serveris... Tikai nāk rēka par parakstu Tavu "CS 1.6 HELP,SERVERS,MODS,PLUGINS & MANY MORE" - izskatās, ka Tev vajag palīdzību Es visu pateicu pareizi... Vienkārši vajag rakstīt nedaudz sakarīgāk... Tas pats arī kefiram - es pateicu visus pareizi! Es nevaru uzminēt, kāds serverim ir crack's (p48, p47 vai dual) un jau normālu uzliekot ar CSDOS NEKO, NEKO UN NEKO nevar izdarīt, bet, ja kādam lēni aiziet, tad sorry.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Tas pats arī kefiram - es pateicu visus pareizi! Es nevaru uzminēt, kāds serverim ir crack's (p48, p47 vai dual) un jau normālu uzliekot ar CSDOS NEKO, NEKO UN NEKO nevar izdarīt, bet, ja kādam lēni aiziet, tad sorry.... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now