aGGy^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Tātad vēlējos jūs iepazīstināt ar šo spēli , princips ir ļoti vnk tu sāc ar vai elfu vai orku , ir vēl klases bet tās es neminēšu jo tās varat arī ļoti vnk šeit apskatīt KLASES ! Sākot spēlēt , kas ļoti arī man likās intresanti ir tas ka vari savu cilvēku pilnībā izveidot , tas ir matu krāsu , auguma , acu krāsu utt ... Spēlē , iespējas ir ļoti līdzīgās , kā WOW , L2 , MU ! Tikai šajā spēlē intresanti ir tas , ka laiks kuru pavadī spēlē skaitās tā pat kā dzīvē , spēlē ir arī diena nakts , vasara ziema rudens pavasaris . Ieteiktu pamēgināt , spēles grafika arī ir diezgan laba . Tiem kuri saprot angliski visu par spēli varēs uzināt apākšā minētajā adresē ! http://pwi.perfectworld.com Spēles ! Edited July 3, 2009 by aGGy^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) WOWā arī laiks skaitās kā dzīvē... Vispār neviens mūsdienās neko oriģinālu nevar izdomāt, gandrīz visiem "labākajiem" MMORPG ir vienādi interfeisi... maģijas/uzbrukumi lejā līnijā, karte augšā labajā stūrī, tavs info kreisajā, čats lejā kreisajā... pa vidu rādās casting time... Neredzu, kāpēc šis būtu citādāks... Iedodiet man kaut ko oriģinālu, tad varbūt padomāšu uzspēlēt. EDIT: piedod, nenoskatījos to gameplay video, kad rakstīju to augšējo tekstu... Tas tiešām IR WOW. Mats matā. Tikai wingi = mounti. Edited July 3, 2009 by Pieshels Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pieshels, tu, ar addonu palīdzību, vari interfeisu izkārtot kā tu vēlies. Ej spēlē EVE ja vēlies kaut omfgbbq-jaunu. Ja cilvēks nav graphics/lore mauka, tad PW nemaz tik slikta spēle nav. Ļoti balancēta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now