lazda2 Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Kā lai vieglāk, lētāk un efektīāk atdzesē mātesplati? (laikam tas ir mātesplates [skatīt attēlā]) Man ir dažas idejas bet vispirms gribu uzkausīt jūsu idejas. Edited July 2, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Ja nemaldos tad tas bija čipsets un to var atdzesēt ar speciālo dzesētāju. Edit. Rekur viens tāds ir http://m79.lv/XILENCE-CHIPSET-COOLER-XPCS-...XPCS_65052.html Edited July 2, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Man bija doma pašam kautko uzmucīt. Nevis pirkt nu bet pofig jakas nopirkšu. Varbūt ir kaadas citas idejas? + es nezinu vai stiprinājums ir taads pats Manas idejas: 1. Novirzīt korpusa ventilātora gaisa plūsmu tieši uz to dzesētāju, taču vienīgais kas nāca prātā šīs idejas realizācijai bij toletas papra ruļa viduči 2. Izmantot tos sūdus kas liekas aukstumsomā (cipa plastmas konteiners ar ūdeni vai kkādu škidrumu iekšā (BILDE)), taču nobijos ka var rasties kondensāts, tad jātaisa kautkāda kaste un vēl jaādomā kā to visu nostiprināt. + nevarētu izmantot aukstumsomu un uberkruto dzesēšanu vienlaicīgi Ideja traka bet iespējam būtu efektīga. 3. Uztaisīt kronšteinu ar ko varētu piestiprināt ventilātoru pie tā radiātora. 4. Izveidot papildus "ribas" radiatoram. Edited July 2, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 http://m79.lv/ZALMAN-NORTHBRIDGE-EMOM-COOL...NB47J_1026.html un nav ko pisties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Netaisos es pirkt ko tādu ko varu atrast mājās. Pa 4 Ls es varu nopirkt kilogramu gaļas un no tās uztaisīt šašliku njamm My solution: Izmantoju dzesētāju no veca TV Darbojas labi. Orģinātais radiators silts(ieprikš bija karsts) pievienotais nedaudz mazāk. Lūdzu kāds atbildat uz ŠO jautājumu. Edited July 3, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now