Nak3D Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 K-kāds šits noticis ar operu. Tātad ieejot draugos, galvenā lapa nežēlīgi bremzē, izdarīt vispār neko nevar, viss sāk "ķerties". Mēģinu ar Firefoxu, viss normāli. Lietoju Opera 9.64 versiju. Tātad varbūt kādam ir kādi ieteikumi, ko darīt. Esmu mēģinājis pārinstelēt, izdzēst history disk cache, nekas nepalīdz. Negribu lietot citu browseri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 paņem 10 operu, viņa ir beta versija, bet gļukus nēesmu novērojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Nu sūūds, tagad man visi iestatījumi ar visām parolēm pazuda nahuj. bledj sūdi notiek bledj nahuj SŪDS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predža Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Man arī tā agrāk bija ar Operu... Taču atceros kad pārinstalēju man visi iestatījumi bija palikuši.. pasties Program failos, nav kautkur aizķērušies? p.s. Iesaku lietot Firefox, cik lietoju, vēl neesmu saskāries ne ar 1 problēmu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fy.dgl Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Taču atceros kad pārinstalēju man visi iestatījumi bija palikuši.. pasties Program failos, nav kautkur aizķērušies? p.s. Iesaku lietot Firefox, cik lietoju, vēl neesmu saskāries ne ar 1 problēmu.. Man tieshi otradak tagad gluks , ka nevaru atvert vsp firefox , vnk nevereas valja, tadelj tagad saku lietot operu , patik un esmu apmierinats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Nu sūūds, tagad man visi iestatījumi ar visām parolēm pazuda nahuj. bledj sūdi notiek bledj nahuj SŪDS! Tu tikai nesatraucies, tev tagad ir divas operas uz kompja, viena ir oper 9.64 otra ir 10. ^^ 9.64 visiem iestatijumiem ir jāpaliek. + iesaku izmantot my.opera.com. sasinhronizē visu ar operu un aidaaa... paroles/bookmarki/ect stuffs paliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 hjuuh! Nu būs japaskatās kas tas par myopera. Bet problēma veljoprojām netika atrisināta, kā varēja atbrīvoties no lagiem uz vecās operas versijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 9.64 jau nāca turbomode? ja, jā, tad disablo viņu. par my.opera.com paņem pie File - synchronize opera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 par my.opera.com paņem pie File - synchronize opera Nezinu par turbomodi, bet kur es varu disablot - opera:config? Kā saucas? Un ja es disabloju turbomode, tad tā atslēdzas uz visām lapām? Man tā šķiet, ka vaina varētu būt k-kādos noseivotos sūdos tieši uz draugiem.lv lapas, jo lago tikai pati galvenā draugiem lapa, citur nekur es tādus gļukus nēsmu novērojis. Varbūt ir kādas idejas, kur noseivo k-kādu infu par konkrētu lapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Lieto vnk firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 iztоri tempus, varbыt palоdzзs. btw, tagad paєis dienas lietoju safari, not bad izmзмini, pirmstam lietoju visu laiku operu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now