Nais! Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 vai tiešām csdm mapciklā jābūt tādām kartēm, kā VERTIGO?! csdm vajag maksimālu defu(d2, nuke, infa, train) tad, ja vēl gribās, tad var piemest aztec, cpl mill, dd. mok kko esmu piemirsis, bet nu pamatdomu jau sapratāt un tas campmetris arī sūkā, paskatieties ārzemju servos(es domāju LABOS servārijos), nekur viņa nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kas tev pret Vertigo ? Normāla plaša karte priekš csdm. + Ja nebūs kempmetera būs tādi tipiņi kas sasēdīsos stūros un tad galīgi nebūs labi Un abas tavas nosauktās kartes jau ir mapcycle. Sen nebiju redzējis tik sūdīgu topicu kā šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nais! Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 (edited) lol, 3x3 kapāt Vertigo ir vnk opota. es nez, man pubs kā tāds riebjas, csdm gan pa reizei pašauju, vertigo tač ir pilnīgi nespēlējama csdmam. un par tām mapcikla kartēm biju domājis, ka tur jābūt TIKAI tām. Edited July 1, 2009 by Nais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 ja nonēms campmeter, tad csdmā būs vispār vāks, tagad jau tas campmeter ir pārāk maigs uzlikts, jo jorpojām atrodas džeki, kas māk no viņa izvairīties un žurkot vienā vietā. Starpcitu vertigo ir starp def mapēm, tikai viņa nav tik populārā, thats all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now