Pinky Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ko man dariit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Ievadīt ejošu cd-key... EDIT. http://www.google.cn/search?q=windows+7+cd...art=20&sa=N tur ir redzams cd-key's... Edited June 30, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Man mājās stāv ieroči un nauda. KO MAN DARĪT? Piedod, Pinky, nenoturējos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 beidz njirgaaties! esmu izmisumaa, jo riit, iespeejams, varu palikt bez pc shitaas hernjas deelj. QQ. a kur man to cd-keyu vadiit? man nav ne mazaakaas nojausmas. kkthxbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Uzspied My Computers>Properties tur būs pašā apakšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 (edited) it kaa viss sanaaca. jaacer, ka taa tas arii paliks. paldies. var taisit topiku ciet. fuck, tomeer tas pazinjojums lec veel joprojaam. Edited July 1, 2009 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Cd-keys bija jāievada pie instalācijas, tagad, man šķiet, no viņa vairs nav nekādas jēgas... Būs vien jāpārinstalē... YO! ES C-WALKERS! Kas Tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 cd-key beidzas vienmēr! VIENMĒR! man šīķiet, ka ilgāk kā uz 3 gadiem viņu nemaz nevar nopikrt...1 gads ir standarts! un nav jāpārisntalē tiklīdz beidzas! pareizi teica, ka computer>proporties > activate windows now. kā arī ne sūda nenotiek, ja arī beidzas tas key. nesaņemsi apdeitus un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 man ar beidzās activācija , vajadzēja cd key , bet bija slinkums taisīt. vakar uzliku atpakaļ windows vistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Man kaa reiz tieshi ar shodien tika uzlikts Win7, paraadija ka cd keys beigsies pec 13h Luudzu tev activation key Windows 7 Beta 64-bit. -Product key: 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3 -Product key: JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 -Product key: 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M -Product key: GH6M4-BYTJT-KWDD6-DYJ2T-88K7W -Product key: RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH Windows 7 Beta 32-bit. -Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH -Product key: QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7 -Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC -Product key: GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY -Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 un tagad paliidziet manai probleemai TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlz Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 un nav jāpārisntalē tiklīdz beidzas! pareizi teica, ka computer>proporties > activate windows now. kā arī ne sūda nenotiek, ja arī beidzas tas key. nesaņemsi apdeitus un viss! pilniigas muljkjiibas. windows 7 beta iet liidz noteiktam datumam, taatad sanaak riitdienai.. windows 7 rc dereetu veel uz kaadu gadu?.. betas, rc upgreidot nevar - jaataisa clean install, saglabaa visus datus un paarinstalee. peec aktivizaacijas terminja beigaam, ja nav aktivizeets un uzreiz caur internetu nevar aktivizeet - iekshaa netiec, vieniigais safe modee - tobish vari nobackupot failus un paarinstaleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now