Jump to content
GIGN Forum

Ūdens Temperatūra Jūra


Ducatii
 Share

Recommended Posts

Un, starpcitu, udens temperatura juuraa ( laikam jaapiebilst, ka arii liicii :D) ir atkarga no taa, kaads un no kuras puses puush veejsh, nevis no tilpuma vai gaisa temperatuuras :thumbsup:

jā, arī vējš ir svarīgs, jo var atpūst aukstos ūdeņus uz krastu.

Link to comment
Share on other sites

Šodien ir jābūt nežēlīgi siltam ūdenim, jo pie mums Saldū saulē vairāk kā 30 grādus rāda! :thumbsup: Peldēšanās sezonu atklāju jau sen atpakaļ - maija mēnesī, lecām pēc pirts un bija baigi labs!Es, piemēram, uz ezeru eju gandrīz katru dienu, jo cita nekā nav, ko darīt.Nav man darbs! ;(

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

Sezonu pa pāli atklāju kaut kad 10.maijā. :) Te Zvejniekciemā vismaz vakar ūdens bija tāds tīri ciešams(nu ok, pēc volejbola spēlēšanas 30 grādu karstumā arī ledusskapī ir forši). Zinu, ka Lilastes ezerā ir ļoti silts ūdens. Tikko biju nopeldēties dīķī, vot ja saglabāsies šitāds laiks, tad kaut kad nedēļas beigās tajā dīķī ūdens jau būs par siltu.

Link to comment
Share on other sites

Nuuu... patiesiba es jau 4 dienas njemos pa udenjiem, 2as pa juuru...

Svetdien biju Upesgriva... akmenjaina pludmale, bet taa laba. Udens ne parak silts.

Shodien biju Rojā. Udens itkaa zbis, bet saule bik pa traku apdedzinaja mani... tagad esmu kartigs vezitis... sezu un ar kremu noziekejies megjinu kaut kur neatspiesties, tik stulbi skatities TV vai spelet CS`u bez atspieshanas :@ <_<

Link to comment
Share on other sites

:sodien biju ar riteni aizmaucis uz tuvejiem Karieriem, OMG tur udens tik caurspidigs, un silts kā vanna. Ieejot lidz krutim udeni kajas ver loti labi redzet. Beigas pat negirbejas list ara jo ara likas aukstaks neka udeni :D Driz brauksu atkal :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...