desgor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) Nu tā. Atradu vecu veco spēli (varbūt kāds zin? ) Yu-gi-oh power of chaos: the destiny Spēlēju priecīgs un laimīgs, un brīnos kā 96 gada spēle var tik labi izskatīties. Nu labi, runa jau nav par to. Problēma ir tāda ka es nevaru importēt save failus, rāda - "failed to load, or file might be corrupted." Nu labi, eksportēju kautkādu decku, bet pat to nevar importēt . Spēli atradu netā, vilku no torentiem. Varbūt to problēmu var kautkādīgi atrisināt, jo draugam viss strādā. Visā visumā, vispār, lielai daļai strādā, lielai daļai nestrādā. Ko pie velna man ar to darīt? Edited June 29, 2009 by desgor Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Man bija tā pati problēma ! Man bija WXP SP1 Man negaja paristaleju uz SP2 gāja ideāli . Vnk Iegadājies WSP2 , uzinstalē un vis iess (manu prāt tas ir atrākais veids) ! Vai arī tev vnk visi faili nav vienā mapē ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now